Bekijk onze vacature voor: waterdrager - Gemeente Jurgensland

het Jurgensmuurtje
het verdroncken land van
Jurgensland
GEMEENTE JURGENSLAND
GEMEENTE JURGENSLAND
Ga naar de inhoud

Bekijk onze vacature voor: waterdrager

boxjes
EXTERNE VACATURE

Jurgensland, 18 juni 2005

VACATURENUMMER WD-40


waterdrager m/v/o/gn

Geachte mevrouw, heer, puddingbroodje, koalabeer,

Zoals bekend zoekt u al een tijdje een boeiende werkplek in onze altoos groene fris en fruitige plattelandgemeente Jurgensland. Lange tijd zag het er naar uit dat u ingezet zou kunnen worden als stagiaire Onkruitkiller, bij afwezigheid van de huidige kandidaat. Gelukkig voor ons, doch spijtig voor u, heeft de reguliere Onkruitkiller haar werkzaamheden hervat.

Wij, college van B&W, nodigen u daarom uit te solliciteren op een andere boeiende uitdaging in Jurgensland. Wij zoeken nl. een aantal Waterdragers (M/V). Hieronder vindt u relevante informatie betreffende deze functie, en wij zien nu al uit naar uw brieven.

De tekst  is helaas alleen beschikbaar in het Jurgenslands dialect, ik hoop dat dit voor u geen bezwaar is.

De functionaris moet passen in het volgende functieprofiel:
  • Geen woatervrees hebben
  • Zwemdieploamoa A.
  • Bie veurkeur enugge ervoaring hebben in ut waoter noar de zee droag'n.
  • Nêêt linkshandug wèzz'n, want wie hept rechtshandugge emmers.
  • De funktionoaris is in stoat um de Jurgenslander strèktoale te kunnen lèzn en skriem of is bereid un bieskoaling op dit gebied te volgn. De kostn veur zoon bieskoaling kump volledug veur rèkening van de aspirantfunksionoaris. Un 2-joarugge opleiding wurd verzurgd deur ut Jurgenslyceum an de Jurgensweg 28.
  • De funksionoaris kump in anmerking veur un eindejoorsbonus bie gebleken geskiktheid en inzet.
  • Wanneer de woaterstand in de Kooinsloate neet noopt tut inzet van de Woaterdroager kan deze andere werkzoamheden woddn opgedroagn.

Wat holt de werkzaamheden in?
De funksionoaris wurd benoaderd deur de Wetholder op ut moment det de Kooinsloate een woaterstand van 30 cm hef beriekt.

De funksionoaris goat dan eerst de gehele sloot deurzoekn op achtergebleven dropsalamanders en greune stolpwantsen. Wanneer alle beschermde diersoorten bunt onderebech in een TWOC (tieduluk woateropvang centrum) geet de funktionaoris met een 12-liter bouwemmer water opscheppn uut de Iessel, um dit vervolges umme  te kieperen in de Kooinsloate.

As bliekt dat het toegevoegde water direct weer wegstreumd mag de funktionoarus in eigen tied un stuwconstructie bouwn ter heugte van de boom, en daarnoa nogmoals met zien bouwemmer an de bak goan.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij in het geheel niet op prijs,
maar als u het perse niet kunt laten....

Wij hebben een gemeentewapenvergunning!!!
Terug naar de inhoud