Koffiecorner - Gemeente Jurgensland

het Jurgensmuurtje
het verdroncken land van
Jurgensland
Lokale Jurgenstijd

WAARSCHUWING VOOR ALLE BOEREN,BURGERS EN BUITENLUI:ZONDAG 9 FEBRUARI 2020ZAL VANWEGE DE TE VERWACHTEN STORMDE JAARLIJKSE VLIEGERWEDSTRIJDNABIJ DE RECREATIEPLAS I.O.GROOTS GEVIERD WORDEN!VLIEGBREVET VERPLICHT!

Ga naar de inhoud

Merkwaardige nieuwsfeiten

Gemeente Jurgensland
Gepubliceerd door in Nieuwsfeiten · 30 december 2016
Tags: nieuwsfeitenjurgenslandergazet
Dit is plaats om merkwaardige nieuwsfeiten te droppen...9 Opmerkingen
Gemiddelde stem: 190.0/5
1 2
Jurgenslander Gazet
2017-11-17 14:06:14
79 is ze inmiddels, de actrice Gina Lollobrigida, in de jaren vijftig bekend als 'La Lollo'. Ze zou gaan trouwen met een Spanjaard van 45. Maar dat gaat mooi niet door.

Makelaar
De verloofde van de vroegere actrice, de Spaanse makelaar Javier Rigau, zag er uiteindelijk toch maar vanaf. Waarom is niet bekend.

22 jaar
Lollobrigida maakte in de jaren vijftig furore, samen met collega-sexbommen Brigitte Bardot en Sophia Loren. (Wie kent nog de uitdrukking: 'Lollo-bumpers' ?) Ze had naar eigen zeggen al 22 jaar een relatie met de makelaar.

Europees Parlement
Lollobrigida was eerder getrouwd met een Joegoslavische arts. Daar is ze in 1971 van gescheiden. Toen ze niet meer als actrice en fotomodel werkte, ging ze door als fotografe en beeldhouwster. 'La Lollo' stelde zich in 1999 - vergeefs - verkiesbaar voor het Europees Parlement.
Jurgenslander Gazet
2017-11-17 14:03:56
Een dakloze Brit heeft zich drie maanden verschanst onder het bed van een 12-jarig meisje dat hij verleid had.

Gezocht
De gezochte man werd pas onder het bed vandaan gehaald, nadat de jongere zus van het meisje naar de politie was gestapt. De 22-jarige Scott Jennings ontmoette het meisje in de bus in de stad Manchester. Jennings was op dat moment dakloos en werd door de politie gezocht.

Lattenbodem
Jennings wist de scholiere over te halen hem mee naar huis te nemen. Onder het bed van het meisje richtte Jennings een schuilplaats in. Om meer ruimte te creëren, haalde hij een deel van de lattenbodem weg.

Seksueel contact
Na verloop van tijd nam de scholiere haar 10-jarige zus in vertrouwen. De zus stapte naar de politie, die een eind maakte aan de geheime logeerpartij. Tegenover de politie bekende Jennings dat hij seksueel contact met het meisje heeft gehad. Een rechter in Manchester veroordeelde hem tot twee jaar en drie maanden celstraf.
Jurgenslander Gazet
2017-11-17 14:00:12
Commotie in Castricum over snoepgoed dat zaterdag tijdens Sint-Maarten is opgehaald. Smaken verschillen!

Vaatwastabletten
Want was er sprake van snoepjes of vaatwastabletten? Een vader die de oogst aan lekkernijen van zijn kroost aan een onderzoek onderwierp, vertrouwde in groen plastic verpakte exemplaren niet.

Ahoy brausen
Hij likte aan het goedje en kwam tot de conclusie dat het om vaatwastabletten ging, daarbij gesterkt door de tekst op de verpakking: 'Ahoy brausen mach was'.

Politie
De politie nam het zekere voor het onzekere en sloeg zondag alarm omdat mogelijk meer kinderen in Castricum het snoep in hun trommel hadden gekregen. Later bleek dat smaken verschillen en het om echt snoepgoed van Duitse makelij ging.
Joapie Jurgens
2017-11-17 13:52:34
Condoomfabrikant Durex zoekt in de Benelux 10.000 mensen voor het testen van een type condoom.

Het bedrijf uit Den Bosch wil zo te weten komen hoe het product in de praktijk werkt. Op de website durexzoekttestpersonen.nl kunnen geïnteresseerden een formulier invullen. Eisen zijn onder meer 'je openstellen voor een ander, daadkracht en de bereidheid 's nachts te werken'.

Na invulling van het formulier stuurt Durex een condoom op. De testers kunnen feedback geven en maken kans op een verblijf in de 'Durex Playroom' in een hotel in het Zuid-Engelse Brighton. De kamer heeft een kingsize bed en bad, spiegels, een verzameling speeltjes en een danspaal.
1 2

Terug naar de inhoud