2021-03-17 Groen Jurgensland winnaar Tweede Kamerverkiezingen 2021 - Gemeente Jurgensland

het Jurgensmuurtje
het verdroncken land van
Jurgensland
GEMEENTE JURGENSLAND
GEMEENTE JURGENSLAND
Ga naar de inhoud

2021-03-17 Groen Jurgensland winnaar Tweede Kamerverkiezingen 2021

nieuwsarchief
StemmenAlle boeren, burgers en buitenlui hebben inmiddels hun stem laten gelden zodat de stemcaravan van ons openbaar lichaam Wendy aan de Verlengde Jurgenslander Allee weer voor de reguliere werkzaamheden kan worden opengesteld.
Nadat zojuist ook de laatste stemmen zijn geteld heeft voorzitter J.J.J.Y. Jurgens van het kiesdistrict Centraal Jurgensland, Wijhe en Salland de nieuwkomer in het Haagse pluche "Groen Jurgenland" als unanieme winnaar in dit kiesdistrict uitgeroepen.

Niemand heeft dit zien aankomen, en zelfs Hugo de Jonge welke altijd zo parmantig op zijn tenen staat te balanceren als hij weer een stelling heeft geponeerd, was zeer onder de indruk van de enorm hoge score.
Nadat deze score was geverifieerd ging spontaan de Coronamelderapp van Hugo af, zodat hij zonder teveel gezichtsverlies snel af kon druipen om snel thuis nog even zijn goede paspoort te bemachtigen zodat hij alsnog in Rotterdam een stem kon uitbrengen op zijn goede vriend en knuffelcollega Pieter Omtzigt voordat ook daar de stemburelen sluiten en de telling kan starten.

Saillant detail is dat de kiezers bij 78.4579% van de partijen moeite hadden met het beklimmen van de drempel voor de stemcaravan waardoor, naar nu blijkt, deze kiesdrempel te hoog was.

Onderstaand de partijen en de respectievelijke scores.
Groen Jurgensland 17 stemmen, 99.9% score

Alle overige partijen hebben de kiesdrempel niet gehaald en zijn voor de komende 4 jaar verbannen naar Pothoofd.
Terug naar de inhoud