2021-01-19 Jurgenslander avondklokkenfabriek draait overuren - Gemeente Jurgensland

het Jurgensmuurtje
het verdroncken land van
Jurgensland
GEMEENTE JURGENSLAND
GEMEENTE JURGENSLAND
Ga naar de inhoud

2021-01-19 Jurgenslander avondklokkenfabriek draait overuren

nieuwsarchief
avondklok
Sinds het demissionair kabinet Rutte heeft aangegeven dat er vanwege het Covid-19-gebeuren voor alle gemeenten in Nederland een avondklok ingesteld gaat worden draait de Jurgendslander avondklokkenfabriek "TokTikTok" overuren.

De woordvoerder T.I.K. Jurgens vertelde trots aan de Jurgenslander Gazet dat hij zeer content was met dit besluit, en dat zijn avondklokkenfabriek nu eindelijk eens op de kaart gezet werd.

Met name dat deze avondklok bij alle gemeenten ingevoerd moet worden levert volgens de heer T.I.K. Jurgens een mooi extraatje op omdat er dus blijkbaar invoerkosten betaald moeten worden voor een product dat wij uitvoeren.

De broer van T.I.K. Jurgens, de vermaarde avondkloktandwielslijper T.O.K. Jurgens voegde er nog wel ongevraagd aan toe dat hij inmiddels al 367 avondklokken van het juiste gecalibreerde rechtsdraaidende raderwerk heeft voorzien, zodat deze avondklokken wel allen op tijd blijven lopen. "Middels een 5G koppeling via ons Huaweinetwerk kunnen we ze allemaal met één tik op de knop inschakelen, wie had dat ooit voor ogen gehad toen we wel de klok hadden horen luiden maar niet wisten waar de klepel hing", aldus T.O.K. Jurgens.

Inmiddels heeft de Jurgenslander ochtendklokkenfabriek "Snooze" een offerte ingediend bij het demissionair kabinet om landelijk de ochtendklokken te mogen leveren.
Terug naar de inhoud