2021-01-10 Jurgensland eerste volledig gevaccineerde gemeente - Gemeente Jurgensland

het Jurgensmuurtje
het verdroncken land van
Jurgensland
GEMEENTE JURGENSLAND
GEMEENTE JURGENSLAND
Ga naar de inhoud

2021-01-10 Jurgensland eerste volledig gevaccineerde gemeente

nieuwsarchief
Vanmorgen, 10 januari 2021 om exact 10:10 uur heeft de gemeente Jurgensland het zoveelste record kunnen schrijven.

Na het toedienen van het Pfizer-Jurgensvaccin aan de gezusters Zwientje zijn nadat alle boeren, burgers en buitenlui gisteren al waren voorzien van een mrna-dna-gdpr-cia-kgb-veilig vaccin ook alle knuffels, insecten, geleedpotigen en dieren van Jurgensland geheel corona-proof.

De woordvoerder van de Jurgenslander Milieu- en Gezondheidsdienst, de heer Jaap van Jurgenissel, was enorm opgetogen dat Jurgensland weer een primeur kon melden.

Direct heeft hij contact gezocht met Hugo de Jonge, deze had echter even geen tijd om Jaap van Jurgenissel te woord te staan daar hij, volgens zeggen van zijn eega "Druk doende was online nieuwe schoenen te passen bij Alibaba".

De Jurgenslander gazet heeft nog aan de heer Jaap van Jurgenissel gevraagd of er tijdens deze vaccinatierondes problemen zijn opgetreden.

Het bleek toen dat de kippen van boer Jurgens, na het toedienen van het Pfizer-Jurgensvaccin ineens vierkante eieren zijn gaan leggen, maar dat schijnt een normale reactie te zijn bij kippen, daar hun T-cellen een autoimmunziekte veroorzaken waardoor het eierenvormDNA getransformeerd wordt in een Rubikskubus.

Er zijn geen vooruitzichten dat dit teruggedraaid kan worden, maar volgens de heer Jurgenissel geeft de nieuwe eiervorm wel een voordeel "De eieren vallen niet meer om".

Omdat de Jurgenslander gazet graag hoor en wederhoor toepast is ook aan de kippen van boer Jurgens dezelfde vraag gesteld of deze nieuwe vorm een voordeel is.

Kip Tokkie 23 antwoordde toen "Dat Jaap van Jurgenissel blijkbaar nog nooit een vierkant ei heeft hoeven uitpoepen..."

U begrijpt, het laatste ei is hierover dus nog niet gelegd.
Terug naar de inhoud