2020-11-28 Enorme monoliet aangetroffen in Jurgensland - Gemeente Jurgensland

het Jurgensmuurtje
het verdroncken land van
Jurgensland
GEMEENTE JURGENSLAND
GEMEENTE JURGENSLAND
Ga naar de inhoud

2020-11-28 Enorme monoliet aangetroffen in Jurgensland

nieuwsarchief
Monoliet in Jurgensland
Nadat enkele weken geleden meldingen uit Utah binnenkwamen dat er in onherbergzaam gebied een monoliet was gezien ging de complotten- en geruchtenstroom direct op volle toeren.

Tegenstanders van het 5G-netwerk gaven direct aan na het zien van de eerste beelden dat dit de eerste tekenen zijn dat 5G-signalen aliens lokken om zo ervoor te zorgen dat iedereen straks het Covid-19 vaccin via zijn Huwaei smartphone krijgt toegediend door de Hugo-de-Jonge-app. Als "certificaat van inenting" krijgen ze allemaal een mooi paar schoenen van het merk Prada.

Anderen beweerden weer dat het een grap is van een onbekende kunstenaar die een moeilijke jeugd heeft gehad en een te kleine zandbak waardoor hij zich nu wil uiten in het plaatsen van bijzondere structuren met generlei uitstraling.

Tot hier kon de Jurgenslander Gazet er al geen touw aan vastknopen, echter wat schets onze verbazing...

Hedennamiddag ontwaarde verslaggever J. Jurgens nabij de restanten van het voormalig Jurgensmuurtje eenzelfde monoliet welke net zo snel kwam en weer vertrok.
"Ik knipperde 1 keer met mijn ogen, en weg was hij weer..." aldus een aangeslagen J. Jurgens, die toch voor hetere vuren zoals de Etna had gestaan.

Gelukkig kon hij met zijn Kodakwegwerpcamera op tijd een foto schieten van deze toch wel buitenaardse vertoning.
Zouden het inderdaad monolieten zijn uit een ander sterrenstelsel of zit onze bekende Jurgendsland kunstenaar Jurgsky hierachter?

Oproep!
De Jurgenslander Gazet roept uw hulp in deze in..
Heeft u ook foto's mail deze dan naar de Jurgenslander Gazet of plaats in ons koffiecornerforum uw reactie wat u denkt dat het is, wie er achter zit, waar het vandaan komt en waar het naartoe gegaan is.
Terug naar de inhoud