2020-03-12 Maatregelen B&W gemeente Jurgensland inzake Coronavirus - Gemeente Jurgensland

het Jurgensmuurtje
het verdroncken land van
Jurgensland
GEMEENTE JURGENSLAND
GEMEENTE JURGENSLAND
Ga naar de inhoud

2020-03-12 Maatregelen B&W gemeente Jurgensland inzake Coronavirus

nieuwsarchief
Coronavirus
Tijdens een extra vergadering van B&W van de gemeente Jurgensland zijn de volgende maatregelen genomen om Jurgensland Corona vrij te houden.
  • Personen die niet woonachtig zijn in de gemeente Jurgensland zullen NIET meer worden toegelaten in onze gemeente; de toegangswegen naar onze gemeente zullen met camera's en drones bewaakt worden en waar nodig zal agent Langdraad zonder pardon niet ingezetenen van Jurgensland de toegang ontzeggen.
  • Alle Amerikanen dienen voor vrijdagavond Jurgensland verlaten te hebben.
  • Alle scholen worden per a.s. maandag gesloten.
  • Alle winkels worden per a.s. maandag gesloten, boodschappen die normaliter in de buurtsuper gedaan worden kunnen vanaf heden telefonisch of online besteld worden bij de rijdende SRV-winkel van dhr. en mevr. Jurgens; men kan per I-Deal de bestelling afrekenen. De boodschappen zullen bij de voordeur van uw woning worden afgeleverd waarbij contact tussen de SRV-man en de klant vermeden dient te worden.
  • Camping Groen Jurgensland dient voor zondagavond 23.00 uur volledig ontruimd te zijn en mag tot nader order geen nieuwe boekingen accepteren.
  • De Jurgenslander Oliebollen- en Gebakkraam, de ijscokar van het Jurgenslander IJspaleis en de Jurgenslander Patatkraam dienen vrijdagavond uiterlijk 23.00 uur in de stalling te staan en mogen tot nader bericht deze niet meer verlaten.
  • De veerpont Jurgensland - Deventer v.v. mag alleen personen overzetten die een duikerspak dragen.
  • Alle sportwedstrijden, bingomiddagen/avonden en bijeenkomsten waarbij meer dan 10 aanwezigen worden verwacht zijn per direct verboden.

Tot zover de maatregelen waartoe B&W van Jurgensland vanmiddag besloten hebben.

Mocht de actualiteit daartoe aanleiding geven dan zullen er extra maatregelen afgekondigd gaan worden.

Terug naar de inhoud