2019-12-16 Illegaal collecterende Klimaclown opgepakt - Gemeente Jurgensland

het Jurgensmuurtje
het verdroncken land van
Jurgensland
GEMEENTE JURGENSLAND
GEMEENTE JURGENSLAND
Ga naar de inhoud

2019-12-16 Illegaal collecterende Klimaclown opgepakt

nieuwsarchief
Hedenochtend werd er bij agent Langdraad gewag gedaan van een onguur, ongeschoren type, welke aan de Jurgenslander Alllee liep te collecteren om zijn miljardenkostende klimaataanpassingen te financieren.
Met deze informatie op zak heeft agent Langdraad terplaatse een feitenonderzoek gehouden en geconstateerd dat inderdaad een "niet zuiver type" bezig was om middels een witte collectebus fondsen te vergaren.
Nadat agent Langdraad de bewuste persoon op de verplichte cautie had gewezen heeft hij een aantal vragen aan de desbetreffende persoon gesteld.

De gestelde vragen, en antwoorden:
  1. Wat is uw naam: Frans Jurgensmans.
  2. Waar woont u: Ik habiteer de ene keer in Brussel en de andere keer in Straatsburg, afhankelijk van de reiskostenvergoeding bepaal ik waar ik mij dan even huisvest zodat ook mijn verhuisvergoeding zo optimaal benut kan worden, want ik ben Frans Jurgensmans.
  3. Wat is uw beroep: Ik ben ecoklerk bij EP. Zeg maar de hoogste klimakwakzalver, want ik ben Frans Jurgensmans.
  4. Heeft u een vergunning voor uw collecte: Nee, dat is niet nodig, want ik ben Frans Jurgensmans.
  5. Welke doelstelling heeft u: Simpel, het Help Frans Jurgensmans de klimaattransitie door, want ik ben Frans Jurgensmans.
  6. Alleen Frans?: Ja natuurlijk, de gewone boeren, burgers en buitenlui moeten zelf hun boontjes maar doppen, want ik ben Frans Jurgensmans.

Hierop heeft agent Langdraad contact gezocht met de Coördinator Jurgenslander Veiligheid [CJV] welke op basis van de verstrekte informatie en antwoorden heeft besloten om de heer Frans Jurgensmans per direct op het eerste zeilschip naar Chili te zetten en hem in Jurgensland als ongewenst persoon te brandmerken.
De heer Jurgensmans heeft hierop aangegeven dat zijn secretaresse Greta, welke op dit moment op de vloer van een 1e klas ICE-treincoupe haar syndromen zit te evalueren, nog wel een persbericht hierover zou uitvaardigen.

Het college heeft de heer Jurgensmans bedankt voor het beter op de kaart zetten van de gemeente Jurgensland.Terug naar de inhoud