2019-05-02 Recreatieplas per direct verboden gebied voor Amsterdammers - Gemeente Jurgensland

het Jurgensmuurtje
het verdroncken land van
Jurgensland
GEMEENTE JURGENSLAND
GEMEENTE JURGENSLAND
Ga naar de inhoud

2019-05-02 Recreatieplas per direct verboden gebied voor Amsterdammers

nieuwsarchief
Naar aanleiding van het besluit van de gemeenteraad van Amsterdam om binnen enkele jaren benzine- en dieselauto's uit de binnenstad te gaan weren heeft het college van onze mooie gemeente Jurgensland hedenavond in het bijzijn van ons openbaar lichaam Wendy en agent Langdraad doen besluiten om per direct alle Amsterdammers de toegang tot onze recreatieplas i.o. te ontzeggen.

Het college liep al langer met plannen rond om de recreatieplas proper en bacterievrij te houden, maar kon niet direct de oorzaak vinden van de steeds terugkerende vervuilingen rondom en in onze recreatieplas i.o.

Nadat agent Langdraad een tiental minuten gecamoufleerd met een door de Jurgenslander camouflage en verdwijningsfabriek ter beschikking gesteld camouflagedeken de omgeving van onze recreatieplas i.o. had verkend bleek dat twee latent aanwezige Amsterdammertjes de grote boosdoeners waren van al het ongerief terplaatse.
Gelukkig kon hij bijtijds de 2 boosdoeners vastleggen op de digitaal gevoelige plaat.

Agent Langdraad heeft direct zijn biezen gepakt en is naar de stemcaravan annex mobiele raadzaal getogen waar burgemeester B. juist met de rondvraag wilde beginnen.
Agent Langdraad maakte direct van deze rondvraagronde gebruik en informeerde op zijn eigen eigenwijze wijze de aanwezige collegeleden.

Het college voelde zich enorm gesterkt door de bevindingen van agent Langdraad en hebben direct per decreet het verbod voor Amsterdammers ingesteld.


Terug naar de inhoud