2016-10-26 Jurgensland moet aan de IKB - Gemeente Jurgensland

het Jurgensmuurtje
het verdroncken land van
Jurgensland
GEMEENTE JURGENSLAND
GEMEENTE JURGENSLAND
Ga naar de inhoud

2016-10-26 Jurgensland moet aan de IKB

nieuwsarchief
Hedenmiddag heeft onze inhuurkracht Eric Jurgen Kwiebes een informatiebijeenkomst gehouden in onze stemcaravan annex soepballendraaierij aan de Verlengde Jurgensallee 23b te Jurgensland.
In deze bijeenkomst is het voltallige personeel geïnformeerd over het nieuwe paradepaardje van de VFG (Vereniging van Fictieve Gemeenten) en de vagebonden, het IKB, beter bekend als het "Individueel Keuze Budget".

Bij deze presentatie bleek wel dat ook de laatste verworven rechten worden ondermijnd door bestuurlijke dwalingen waar zelfs de belastingdienst met de uittrederegeling nog een fiks puntje aan kan zuigen.

Vanaf volgend jaar zal van de 15 uur verlof welke het personeel jaarlijks geniet 14.4 uur worden gekort, deze vrijgekomen tijd wordt gebruteerd omgezet naar een netto vergoeding uit het Jurgenslander  aardappelenfonds. Dit terwijl de huidige vergoeding is gebaseerd op een netto toelage van 3 bananen bij volle maan.

De reeds sinds juni 2016 opgebouwde vakantietegoeden worden normaal op de 23e dag van de 5e maand van het 2017e jaar door wethouder F. verstrekt bij de pingpongtafel nabij de Kooin'sloate. Echter houdt deze traditie op te bestaan en kan het personeel ervoor kiezen om vanaf februari 2017 deze enorme buidel met eurocenten om te zetten in een weergaloze en onvergetelijke voettocht naar Olst.
Ook bestaat de mogelijkheid om door te sparen voor een mooie mok met foto van ons openbaar lichaam Wendy, maar dat alleen bij reservering en voldoende voorraad. Omdat het personeel in 2017 een enorme extra vergoeding heeft van 4,5% bruto zal dit extra bedrag  weer netto afgedragen moeten worden aan agent Langdraad zodat hij ook volgende jaren ons o zo mooie Jurgensland kan vrijwaren van elementen welke het daglicht schuwen.

Bij de vragenronde vroeg ons aller jeugddelinquent Joapie Jurgens wat nu de winst was en wie het onzinnig IKB nu eigenlijk bedacht heeft, bij navraag blijkt de winst geheel teniet gedaan te worden door de spreker van deze dag, de heer Eric Jurgen Kwiebes, welke als enige de mogelijkheid heeft om legaal aanslagen te mogen plegen, en anderzijds blijkt zijn achterbuurjongen, welke stage loopt in het Haagse duinendorp dit hele IKB als grap te hebben bedacht.

Wethouder F. heeft inmiddels besloten om geen gebruik meer te maken van de Spartametfiets van de zaakregeling via het cafetariamodel Truus.

Wordt vervolgd?
Terug naar de inhoud