2016-03-31 Morgen stelt Jurgensland het stadsstrand beschikbaar - Gemeente Jurgensland

het Jurgensmuurtje
het verdroncken land van
Jurgensland
GEMEENTE JURGENSLAND
GEMEENTE JURGENSLAND
Ga naar de inhoud

2016-03-31 Morgen stelt Jurgensland het stadsstrand beschikbaar

nieuwsarchief
Onder toeziend oog van Klara 34b, de stamboekkoe van boer Jurgens zal Jurgensland ook met dit fenomenale project de geschiedenisboeken in gaan.Terwijl in onze buurgemeente nog niet het laatste woord is gevallen over het al dan niet hebben van een stadsstrand heeft het college van burgemeester en wethouders van ons o-zo mooie Jurgensland besloten om morgen ons stadsstrand geheel ter beschikking te stellen voor alle boeren, burgers en buitenlui van onze gewaardeerde buurgemeente Deventer.
"Wij dioen dit om ook de tegenstanders over de schreef te trekken en aan te tonen dat wij gezamenlijk een toeristische trekpleister van ongekende grootte kunnen worden", aldus onze wethouder F. (buurgemeentezaken, promotieartikelen en refendumperikelen red.)

Op dit moment is aannemersbedrijf wed. J. Jurgens doende nabij de slufter van de IJssel naar onze recreatioplas i.o. de laatste zandkorrels te schikken zodat morgen een ieder die het wenst niet hoeft in te schikken.

Onder toeziend oog van Klara 34b, de stamboekkoe van boer Jurgens welke tijdens de gehele werkzaamheden een uier dichtkneep, zal Jurgensland ook met dit fenomenale project de geschiedenisboeken in gaan als meest vooruitstrevende groene plattelandsgemeente.
Terug naar de inhoud