2014-06-30 Ook Jurgenslander ouderen keren Jette Klijnsma de rug toe - Gemeente Jurgensland

het Jurgensmuurtje
het verdroncken land van
Jurgensland
GEMEENTE JURGENSLAND
GEMEENTE JURGENSLAND
Ga naar de inhoud

2014-06-30 Ook Jurgenslander ouderen keren Jette Klijnsma de rug toe

nieuwsarchief
Onlangs meende onze truttel-trottel-trattel koningin, u weet wel de rollatortruffel van de PvdA welke de meest idiote termen en woorden bezigt, zich weer het bloed onder de nagels van onze Jurgenslander ouderen vandaan te pompen. Tante foezelwoezel-kippekroezel meende dat onze ouderen, welke Jurgensland hebben gemaakt tot wat het is, zich het best in de komende eeuwen staande konden houden door zichzelf te bedruipen met een knolletje, knorretje en een aardbeitje van eigen grond. De huidige verzorgingsstaat van vadertje Drees was helaas in staat van ontbinding geraakt. Dit laatste zullen we niet tegenspreken maar is het niet de club van Jetta die daar de meeste schuld aan heeft?

Omdat moedertje Klijnsma meer dan vaker onzin uitkraamt is door het college van de gemeente Jurgensland een onderzoek ingesteld naar het rollen en zollen van deze dame.
Naar onderzoek van de Jurgenslander Onderzoeksraad, annex Het Grootsch Jurgenslander Authentieke Krotenontslakkersgilde, blijkt dat de uitspraak van deze jip-en-jannekedame duidelijk stoelt op 2 delen.

Zoals naar nu blijkt heeft deze dame een eigen zaadhandel,("Jetta's zaadpaleis voor komkommer en radijs") welke ze deze indertijd heeft geerfd van de buurman van haar fietsenmaker, dit omdat ze zo'n aimablele uitstraling had van een ontplofte pijnboompit (als het licht uit was). Daarnaast is zij de grote inititiator van de landelijke rollatorraces "van rollator naar cremator" welke jaarlijks op de 2e maasvlakte gehouden worden. Naar nu ook blijkt is zij de importeur van de bandenplaksetjes.

U ziet het mevrouw Plopperdeplop Klijnsma, in Jurgenslander volkstermen al verbasterd tot Tante Kleinsla, eet van meerdere walletjes.
Dit is ook aan haar te zien vanwege de enorme voortanden welke zij plagt binnen te houden.

Onlangs is boer Jurgens, geschrokken van alle commoties, alvast begonnen met het omploegen van een deel van zijn weiland aan de Jurgenslander Allee om toch maar een moestuintje voor later te realiseren. Want "als Jetta het brabbelt, dan is het waar...", onze lokale jeugddelinquent en krantenontnieter Joapie Jurgens dacht hier anders over en meende een nieuw motorcrossveld te ontwaren.... Nadat wijkagent Langdraad Joapie een corrigerende tik had uitgedeeld en hij de ontstane grondverplaatsingen had tenietgedaan kon boer Jurgens alsnog zijn moestuin ontwikkelen.

Later deze middag zal een pater, ene heer Moeskroen, de tuin in komen zingen en de eerste spruiten doen planten.


Inmiddels hebben onze Jurgenslander ouderen zich volledig van deze "dame" gedistantieerd en keren telkenmale wanneer zij voorbij rolt haar, terecht, de rug toe.

Terug naar de inhoud