2014-03-20 Mailbox krijgt bezoek van een notoire spammert - Gemeente Jurgensland

het Jurgensmuurtje
het verdroncken land van
Jurgensland
GEMEENTE JURGENSLAND
GEMEENTE JURGENSLAND
Ga naar de inhoud

2014-03-20 Mailbox krijgt bezoek van een notoire spammert

nieuwsarchief
Heden heeft een notoire spammert  op illegale wijze zichzelf een aantal mailadressen toegeeigend om te bevlekken met hun nodeloze onzin. Blijkbaar hebben ze onze mooie en groene plattelandsgemeente Jurgensland aangezien voor een gemeente waar alleen maar de hele dag koffie gedronken wordt en waar nodeloos naar buiten wordt gestaard.
Helaas voor deze amateurmailers hebben zij zich niet goed van het doen en laten van onze boeren, burgers en buitenlui op de hoogte gesteld.

In Jurgensland drinken we namelijk geen koffie, daar drinken we spijkers op laag water en kauwen we bijen! Want in Jurgensland wonen echte mannen!

Dus, mocht u ook een mailtje hebben gekregen van marketing@searching-maillist.biz met allerlei onzinnige aanbiedingen... Houdt er dan rekening mee dat u er niet beter van wordt, maar alleen de verzender van deze onzin!

Omdat de gemeente Jurgensland service hoog in het vaandel heeft staan hebben wij deze mail natuurlijk gelijk doorgezet naar alle daartoe bevoegde instaties die wel raad weten met dit soort ongevraagde meukmailers.
Terug naar de inhoud