2014-03-19 Lokaal Jurgensland wint de gemeenteraadsverkiezingen 2014 - Gemeente Jurgensland

het Jurgensmuurtje
het verdroncken land van
Jurgensland
GEMEENTE JURGENSLAND
GEMEENTE JURGENSLAND
Ga naar de inhoud

2014-03-19 Lokaal Jurgensland wint de gemeenteraadsverkiezingen 2014

nieuwsarchief
Heden zijn ook in Jurgensland de gemeenteraadsverkiezingen gehouden met een voor onze boeren, burgers & buitenlui niet geheel onverwachtte uitslag.

De uitslagen in Jurgensland werden rond de klok van 1/2 12 bekendgemaakt door onze dorpsomroeper welke alle aanwezige boeren, burgers en 3 buitenlui aan de Jurgensweg toe riep.

Hopeloos Geneuzel daalde van 0 naar -0 en blijft daarmee de kleinste partij nipt gevolgd door Ouderenpartij Klisma's voor Oma's (0) en Liever een Smurf in mijn achtertuin, dan Weert Gilders (0+).
De coalitie van de partijen Samen Rollebollen Over Straat en Prroggrressieff Sttttottttterrrrend Jurgennnnsland (0) verliest ook hier hun laatste stem.

In de nieuwe raad zullen VVD, CDA, D66 en PVDA niet meer terugkomen, zij maken plaats voor Socialistisch Jurgensland met 1 zetel.
Lijst Alzheimer haalde niet genoeg stemmen om een zetel te verwerven. De kiezer was vergeten te gaan stemmen.

De komende 4 jaar zal de gemeente Jurgensland weer bestuurd worden door het illustere duo wethouder F. en Burgemeester B..

De VVD, welke 1 zetel had in de achterkamer van de Jurgenslander stemcaravan heeft deze zelfs in moeten leveren... Direct hierop heeft de VVD onderstaand bericht gepubliceerd...


Terug naar de inhoud