2013-09-13 Treurnis alom, het Jurgensmuurtje is niet meer - Gemeente Jurgensland

het Jurgensmuurtje
het verdroncken land van
Jurgensland
GEMEENTE JURGENSLAND
GEMEENTE JURGENSLAND
Ga naar de inhoud

2013-09-13 Treurnis alom, het Jurgensmuurtje is niet meer

nieuwsarchief
Vannacht zijn vijandige troepen van buurgemeente Deventer met bulldozers en graafmachines de grens met Jurgensland overgestoken, beter gezegd hebben ze Jurgensland geannexeerd, om vervolgens in 3 kwartier dit fameuze groteske UNESCO werelderfgoed monument in het grootste geniep te verpulveren. Vervolgens hebben zij alle bewijsstukken (de bakstenen) direct afgevoerd. Blijkbaar om te voorkomen dat de Burgemeester, die op dat moment onwetend van dit onheil lag te snurken in zijn Ambtswoning aan de Jurgensdreef, de ME er op af zou sturen.

Ik voel mij compleet verdoofd, triest en uit het veld geslagen. Nooit had ik verwacht dat het gemis van een onverschrokken Muurtjeswachter tot zulk een drama zou kunnen leiden.

Het Muurtje zoals we ons het allemaal herinneren...

Wat rest is stilte en een confronterende desolate blik op waar ooit het Jurgensmuurtje stond.
De Partij Vrij Jurgensland heeft reeds schriftelijke kamervragen gesteld, echter de Voorzitter der Tweede Kamer, mevrouw Van Jurgensburg, is nog niet terug van haar kerstreces.

Mocht u ooit nog twijfelen aan doemdenken over vrijdag de dertiende, dan is deze twijfel nu voorgoed de wereld uit.

Uw aller Wethouder F.

Altoos strijdbaar maar nu even niet.

Direct nadat deze barbaare actie van de buurgemeente wereldkundig werd gemaakt zijn inmiddels de eerste slachtoffers gevallen.
Psychiater Joost-Jan-Hendrikus Jurgens is vervroegd van vakantie naar Ganzedijk teruggekeerd en heeft per direct een 24-uurs lijn geopend voor personen die willen praten over het Muurtjesdrama. (€ 80,-- per minuut)

Omdat woorden ons te kort schieten plaatsen wij hier vervolgens de overige foto's van de plaats delict...
Terug naar de inhoud