2011-04-27 Breeking nieuws.. Barack Obama in Jurgensland geboren - Gemeente Jurgensland

het Jurgensmuurtje
het verdroncken land van
Jurgensland
GEMEENTE JURGENSLAND
GEMEENTE JURGENSLAND
Ga naar de inhoud

2011-04-27 Breeking nieuws.. Barack Obama in Jurgensland geboren

nieuwsarchief
Het was al een aantal weken erg onrustig in de Amerikaanse politiek: De Republikeinen hadden al de nodige twijfels of de huidige President, Barack Obama, wel in Amerika geboren was of zoals zij vermoedden, in Kenya.

geboorteakte Barack ObamaDe regel geldt dat men alleen President van Amerika kan worden als men daar ook het eerste levenslicht heeft aanschouwd. Als de Republikeinen gelijk zouden krijgen dan zou de benoeming van Barack Obama dus wel eens in een heel ander daglicht komen te staan en was hij op valse gronden president geworden.

Om niet achter te blijven in deze nieuwshit (lees nieuws-hit) is ook de Jurgenslander Gazet de gangen van de ouders van Barack Obama gaan natrekken. Dit omdat alom bekend is dat de vader van Barack nog op een dinsdagmorgen in 1961 de krantenwijk van Lizette Jurgens had overgenomen omdat zij die dag moest invallen op de afdeling gyneacologie in het Jan Jurgens Ziekenhuis annex stroopwafelfabriek aan de Derde Jurgenslander Allee 25r te Jurgensland.

Bij thuiskomst had Lizette vol trots gezegd dat ze een baby ter wereld had geholpen "welke blijkbaar al heel lang in de zon had gelegen"...
[Lizette was zeer beschermd opgegroeid en was niet op de hoogte dat er ook nog andere huidskleuren voorkwamen]

Met deze informatie togen we op onze Spartamet naar het Groot Jurgenslander Geboorteregister. In de stoffige analen van dit Groot Jurgenslander Geboorteregister kwamen we vervolgens een geboorteakte tegen welke wij u niet kunnen onthouden.

Uit de kopie moge duidelijk blijken dat zowel de Republikeinen als de Democraten in Amerika er falikant naast zaten: Barack Obama is een echte Jurgenslander!

Volgende week zullen er nieuwe verkiezingen worden uitgeschreven en zal Barack zeer vermoedelijk zijn intrede nemen in de caravan naast de Kooin'sloat alwaar hij in zijn jeugd vaak te vinden was als hij zoekende was naar die lekkere, inmiddels bijna uitgestorven, Jurgenslander dropsalamanders...

Terug naar de inhoud