2010-06-09 Jurgensland komt als eerste met verkiezingsuitslag - Gemeente Jurgensland

het Jurgensmuurtje
het verdroncken land van
Jurgensland
GEMEENTE JURGENSLAND
GEMEENTE JURGENSLAND
Ga naar de inhoud

2010-06-09 Jurgensland komt als eerste met verkiezingsuitslag

nieuwsarchief
Nog voordat de laatste landelijke stemburelen hun deuren weer hebben gesloten voor de boeren, burgers en buitenlui presenteert het College van de Gemeente Jurgensland met trots de uitslag van de tweede kamer verkiezingen.

Nadat het CDA was afgedropen door het schrobputje en de VVD een nipte zege behaalde boven de PvdA en de PVV bezig was de Kooin'sloate blank te zetten bleek dat op het stembiljet welke uitgereikt werd aan de stemgerechtigde inwoners van Jurgensland dat daar ook een partij op was gezet welke indertijd niet op de lijst had moeten komen.

Alle gemeenten in Nederland hebben op tijd een aankondiging hierover ontvangen van het Mini-sterie uit het duinendorp. Echter was ditzelfde Mini-sterie vergeten om de Jurgenslander Drukperscentrale tijdig te verwittigen dat ook zij de gewraakte partij tijdig van het stembiljet zouden doen verwijderen.

Doordat deze ommissie niet tijdig was gesignaleerd heeft het Duinendorp hedenmiddag per decreet besloten dat ook deze partij mee mocht doen, al was het dan alleen in Jurgensland.

Als gevolg van de vele stemmen welke, naar nu blijkt, door één persoon, waren uitgebracht op dezelfde partij is toch besloten om deze partij het voordeel van de twijfel te geven en uit te roepen tot winnaar van de tweede kamer verkiezingen 2010.

Het voltallig college van de gemeente Jurgensland feliciteert hierbij de Algemene Alzheimerpartij Nederland [A.A.N.] van harte met het door hun behaalde succes.

Graag zou het college in contact willen komen met de persoon die al de stemmen op deze partij heeft uitgebracht, dit omdat bij de laatste keer dat hij kwam stemmen hij zich niet kon herinneren dat hij vandaag al eerder stemmen had uitgebracht...
Terug naar de inhoud