2010-05-18 Jack de Vries Jurgensland uitgezet - Gemeente Jurgensland

het Jurgensmuurtje
het verdroncken land van
Jurgensland
GEMEENTE JURGENSLAND
GEMEENTE JURGENSLAND
Ga naar de inhoud

2010-05-18 Jack de Vries Jurgensland uitgezet

nieuwsarchief
Voor Jack de Vries, de gewezen ex-mini-ster en ex-echtgenoot welke onlangs door zijn toenmalige echtgenote het huis was uitgezet heeft tot en met gisterochtend een illegaal onderdak genoten in een lokale kazerne alwaar hij doende was om met een adjudant enige mini-kletsmajoren in elkaar te zetten.

Omdat de heer de Vries, voor intimi "De Jackhals", inmiddels geen bemoeienis meer heeft met het pluche in zowel Den Haag als de kazerne is hem gisterochtend bij het ochtendreveille vriendelijk doch dringend verzocht zijn kladden te pakken.

Nadat ook zijn laatste kladden en biezen terug waren van de plaatselijke wassalon "Chez Jean-Pierre et Maxime" heeft hij vervolgens een taxi besteld en is afgereisd naar Jurgensland, dit omdat hij via-via te horen had gekregen dat daar nog een lege caravan zou staan.

Juist op het moment dat Jack zich wilde vestigen in de caravan van ons openbaar lichaam Wendy kwam zij aangereden op de Spartamet van Wethouder F.

Na een kleine woordenwisseling (Hee, wa mot da?) nam Wendy Jack in de haar bekende houdgreep waar zij op de Jurgenslander kermis al jaren alle eerste prijzen binnenhaalde en sleurde hem zonder pardon de caravan uit.

Japie Jurgens welke net bezig was met een filmreportage over de diepwatergeul heeft de nonverbale expressie van de heer Jack de Vries keurig gedigitaliseerd...

Nadat hij het filmpje nog eens goed bekeken had begreep hij waarom de ex-echtgenote van Jack hem recentelijk voor Joker uitmaakte...
Terug naar de inhoud