2010-02-18 Laatste nieuws: Kabinet gevallen - Gemeente Jurgensland

het Jurgensmuurtje
het verdroncken land van
Jurgensland
GEMEENTE JURGENSLAND
GEMEENTE JURGENSLAND
Ga naar de inhoud

2010-02-18 Laatste nieuws: Kabinet gevallen

nieuwsarchief
Jurgensland, 16:18 uur:

Op het moment dat in het duinendorp Den Haag alles in het werk gesteld wordt door het CDA/CU en PvdA en hun 40 rovers een Afghaanse-kabinetscrisis te voorkomen heeft zich bijna tegelijkertijd in de caravan van ons openbaar lichaam Wendy een ramp voltrokken.

Net nadat ons openbaar lichaam het kabinet van onze stichter en gediplomeerd metselaar J. J. Jurgens weer helemaal had opgepoetst en in een lekkere frisse laag "Echte Jurgenslander Bijenwas" had gewreven viel na een luid gekraak eerst de rechter deur spontaan uit de sponningen enkele seconden later gevolgd door de linker en met een harde finaleklap stortte vervolgens het gehele kabinet in.

Het wrange aan dit alles is dat het bewuste kabinet net terug was van een eerdere, naar nu blijkt nog wel geslaagde, lijmpoging nadat een Irakeese tapijthandelaar in 2003 had gezegd dat er in het kabinet een aantal massavernietigingswapens waren verstopt.
De Jurgenslander Gazet heeft in het archief in de foto's van de nalatenschap van onze stichter en gediplomeerd metselaar J.J. Jurgens gelukkig een exemplaar gevonden waar het kabinet nog in de oorspronkelijke staat staat te pronken.

Onze huisfotograaf Japie J. heeft vervolgens vanmiddag een foto gemaakt van de trieste restanten nadat het kabinet gevallen was.

De Jurgenslander luciferfabriek heeft inmiddels een bod uitgebracht op de restanten welke volgens intimi niet meer te lijmen zijn.

Updeet!!!

Naar ons zojuist ter ore is gekomen is nu ook het kabinet in het Duinendorp gevallen..

Om onze jongens in Uruzgan toch goed te blijven steunen heeft het College van de Gemeente Jurgensland unaniem besloten om enkele sluipschutters naar Uruzgan te sturen.

Inmiddels zijn de twee selfmade-sluipschutters (JP, alias "de lippenknijper" en Maxime, alias "de ijdeltuit") sluipend bij Hindeloopen gesignaleerd.

Dus de kans dat ze tijdig in Uruzgan zullen aankomen is minimaal.

Terug naar de inhoud