2008-12-21 Jurgensland in kerstsfeer - Gemeente Jurgensland

het Jurgensmuurtje
het verdroncken land van
Jurgensland
GEMEENTE JURGENSLAND
GEMEENTE JURGENSLAND
Ga naar de inhoud

2008-12-21 Jurgensland in kerstsfeer

nieuwsarchief
Het einde van het jaar komt in zicht en Jurgensland maakt zich op voor de Kerstdagen.
Voor het Jurgensmuurtje is een grote kerstboom met verlichting ontstoken en op de Jurgensmolen brandt een grote verlichte Adventster.
Op woensdagavond 24 december (Kerstavond) zal mijnheer Sterretjeswinkel net als vorig jaar in het weiland voor het Jurgensmuurtje een prachtig kerstverhaal voorlezen.

Onder het genot van warme chocomel, glühwein en speciaal gefabriceerde Jurgenslander Kerstblubbertjes kan een ieder die dat wil aanschuiven: de toegang is gratis. Tevens zal ons openbaar lichaam Wendy aansluitend op het Kerstverhaal het sprookje "Het Meisje met de zwaffelstokjes" voordragen in de voortent van haar caravan.

Zorg wel dat je op tijd bent: om 23.30 uur start het verhaal en zal het toegangshek aan de Jurgensweg gesloten worden om e.e.a. ongestoord te laten verlopen. Gezien de massale belangstelling van vorig jaar adviseren wij om tijdig aanwezig te zijn.
LET OP: INDIEN DE WATERSTAND VAN DE IJSSEL BIJ JURGENSLAND 4.40 METER OF HOGER IS, GAAT BOVENGENOEMDE ACTIVITEIT NIET DOOR OMDAT HET WEILAND DAN ONDER WATER STAAT
Terug naar de inhoud