2008-08-23 Nieuws uit het Duinendorp - Gemeente Jurgensland

het Jurgensmuurtje
het verdroncken land van
Jurgensland
GEMEENTE JURGENSLAND
GEMEENTE JURGENSLAND
Ga naar de inhoud

2008-08-23 Nieuws uit het Duinendorp

nieuwsarchief
Eindelijk erkenning voor Jurgensland

En zo werd een grijze klamme dinsdagochtend geheel onverwachts een zoveelste hoogtepunt in het bestaan van ons aller groene, zeer platte luchtkasteel Jurgensland.

Mini-ster CramerWant tussen het normen en waarden geneuzel van onze MP JP is er dan toch ruimte gevonden voor een beleidspareltje. Minister Cramer, (red. de zus van de andere mini-ster Ben) wil het adembenemend uitzicht vanuit de file op de A1 veilig stellen voor nu en voor later.

Vorig jaar kondigde Cramer al aan dat ze op deze manier wil voorkomen dat waardevolle en karakteristieke landschappen langs de snelweg verdwijnen achter een rommelig geheel van bedrijventerreinen, woonwijken, stacaravans en uitgebrande frietkotten.

Openbaar Lichaam Wendy zal dus een andere afwerkplek moeten zien te vinden, immers zij had plannen om met een reclamezuil a la McDonalds langsrijdende vrachtwagens chauffeur te verleiden tot een pauzemoment via afslag 22. Deze plannen worden door Cramer resoluut naar de natuurvriendelijke schredder verwezen.

'De vlam zal dus weer in de pijp moeten blijven', grapt Wendy met een gezicht als een boer met kaakabces.
Terug naar de inhoud