2008-04-22 Grote spaaraktie, Verzamel ze allemaal - Gemeente Jurgensland

het Jurgensmuurtje
het verdroncken land van
Jurgensland
GEMEENTE JURGENSLAND
GEMEENTE JURGENSLAND
Ga naar de inhoud

2008-04-22 Grote spaaraktie, Verzamel ze allemaal

nieuwsarchief
Na het daverende succes van de Smurfenaktie bij Albert Heijn, kunnen de winkeliers in Jurgensland niet achterblijven.

Daarom is er op maandag 21 maart een grote spaaraktie gestart:

ZET JURGENSLAND OP DE KAART.

Wat is er aan de hand?

Bij iedere 5 Euro die je in Jurgensland uitgeeft bij een winkel of kraam, ontvang je een zakje met 5 plaatjes. Meestal zal hierop de afbeelding van een stad of dorp in Nederland te zien zijn.
Op sommige plaatjes staat echter de foto van een bekende Jurgenslander of een winkel of gebouw uit onze Groene Plattelandsgemeente.

Lever deze plaatjes in bij het Postkantoor aan het Jurgensplein en je ontvangt voor iedere Jurgensland afbeelding de persoon of het gebouw, welke te zien is op het plaatje, in miniatuur formaat terug.

Een kleine greep uit de verzameling: de caravan van Wendy, agent Langdraad, Wepmeester W., de Jurgenslander Oliebollenkraam, Wethouder F. en de Spartamet van Wethouder F., de Jurgenslander molen, medewerkster Parkeerbeheer mevr. Ina, Burgemeester B., het Jurgensmuurtje, de parende dropsalamanders, 3 Jurgenslander Blubbertjes en nog talrijke andere figuurtjes.

Deze miniatuurtjes kun je plaatsen op de speciaal hiervoor bestemde bouwplaat van de Gemeente Jurgensland, welke verkrijgbaar is voor 1 Euro bij de "Jurgens-winkeliers".

Doe mee en spaar ze allemaal!!!!!!
Terug naar de inhoud