2007-12-30 Jurgensland gepakt door koning Winter - Gemeente Jurgensland

het Jurgensmuurtje
het verdroncken land van
Jurgensland
GEMEENTE JURGENSLAND
GEMEENTE JURGENSLAND
Ga naar de inhoud

2007-12-30 Jurgensland gepakt door koning Winter

nieuwsarchief
Enige dagen geleden werd ook Jurgensland aangedaan door een kortstondig bezoek van koning Winter. Gelukkig was Burgemeester B. zo bijdehand om zijn Kodak-Clak-Instamatic-Full-Color-directklaar opwindcamera tevoorschijn te halen uit de mottenballen.
Na eerst de nodige motten uit de camera afgevoerd te hebben (de ballen waren reeds jaren geleden in het kerstpakket van wethouder F. gedaan als orientaalse pepermuntbolletjes...) begon de burgemeester aan het opwindproces van deze toch wat gedateerde camera. Nadat hij de slinger voldoende keren had rondgedraaid kwam de camera tot leven en had de Burgemeester er goede hoop in dat er ook nog echt enige kiekjes mee geschoten konden worden.

Voorzien van een grote volledig gevulde thermoskan met echte warme Jurgenschlander Weeschkinderencacao en een trommeltje met 4 over-ovenverse Jurgenslander blubbertjes ging hij vroeg op pad om enige plaatjes te schieten welke wij u niet willen onthouden..

Op de Jurgensweg aangekomen bleek echter dat er dusdanig veel sneeuw was gevallen dat de Burgemeester onmogelijk zijn weg kon vervolgen. Om dit ernstige probleem doelmatig op te lossen heeft Wetrouder F. zijn zelfgeknutselde sneeuwschuiverspartamet uit de caravan van Wendy gehaald om de Jurgensweg op een wel erg luidruchtige wijze weer sneeuwvrij te maken zodat naast de Burgemeester ook alle boeren, burgers en buitenlui weer veilig van onze wegen gebruik konden maken.

Het gehele Jurgensland-team wenst alle boeren, burgers en buitenlui een bijzonder goed Oud- en Nieuwjaar
Terug naar de inhoud