2007-06-07 Schiet met scherp op Wethouder F en win een prijs - Gemeente Jurgensland

het Jurgensmuurtje
het verdroncken land van
Jurgensland
GEMEENTE JURGENSLAND
GEMEENTE JURGENSLAND
Ga naar de inhoud

2007-06-07 Schiet met scherp op Wethouder F en win een prijs

nieuwsarchief
De afgelopen jaren reed Wethouder F. op zijn trouwe Spartamet door Jurgensland en iedereen hoorde hem op een afstandje al aankomen door het zo herkenbare pruttelende koffiemolen geluid.

Sinds deze week is echter alles anders.

Bewoners die aan het onverharde deel van de Verlengde Jurgensweg wonen worden sinds het begin van de week van tijd tot tijd geteisterd door enorme stofwolken die worden veroorzaakt door een snelheidsmaniak. Ook hier ontglipte de wethouder net de camera...Ook wordt er geklaagd over een coureur die met duizelingwekkende snelheden over de Jurgensweg aan het scheuren is. Met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid gaat het hier om Wethouder F. die zijn oude Spartamet aan de wilgen heeft gehangen en op een racemonster rondrijdt die zijn weerga niet kent.

Een verslaggever van de Jurgenslander Gazet weet te melden dat het om een roodkleurig soort Super Spartamet gaat, waarmee Wethouder F. zelfs al een illegale straatrace op zijn naam schijnt te hebben geschreven.

Daarom starten wij de actie: SCHIET MET SCHERP OP WETHOUDER F.

Wat moet U doen: probeer Wethouder F. op foto, video, dvd, of mobiele telefoon vast te leggen terwijl hij op zijn rode Super Spartamet voorbij komt razen. Hiermee zijn schitterende prijzen te winnen.

Hoofdprijs: U wordt de eigenaar van de oude Spartamet van Wethouder F. Verder zijn er talloze kleinere prijzen te winnen, zoals een gratis bezoek aan de pas gerestaureerde Jurgensmolen, VIP-gast bij de onthulling van het Jurgenslander naamplaatje, waardebonnen voor een zak oliebollen van de Jurgenslander Oliebollenkraam enz. Dus......maak een scherpe opname van Wethouder F. waarbij hij duidelijk te herkennen is op zijn nieuwe rode Superspartamet!!!!
Terug naar de inhoud