2007-02-07 Jurgensmuurtje krijgt naamplaatje - Gemeente Jurgensland

het Jurgensmuurtje
het verdroncken land van
Jurgensland
GEMEENTE JURGENSLAND
GEMEENTE JURGENSLAND
Ga naar de inhoud

2007-02-07 Jurgensmuurtje krijgt naamplaatje

nieuwsarchief
Jacques Juergens in betere jaren...Sinds mensenheugenis staat het Jurgensmuurtje al naamloos in het weiland van Jurgensland.

Eigenlijk een regelrechte schande, want dit wereldberoemde bouwwerk verdient het om met naam en toenaam genoemd te worden.

Daarom kunnen wij met gepaste trots laten weten dat een sponsor, die anoniem wenst te blijven, garant staat voor de vervaardiging van een naamplaatje, welke op het muurtje geschroefd kan worden.

Burgemeester B. heeft Jacques Juergensch, kunstenaar in ruste, bereid gevonden nog eenmaal zijn gaven aan te spreken en Jacques zal binnenkort beginnen met zijn klus.

Op het metalen naamplaatje zal de naam van het Jurgensmuurtje staan + de vermelding van het website adres van Jurgensland.

Zodra Jacques Juergensch zijn werkzaamheden heeft voltooid zullen B&W van Jurgensland het naamplaatje tijdens een feestelijke ceremonie onthullen.

Blijf daarom deze website bezoeken: zodra de datum van de onthulling van het naambordje van het Jurgensmuurtje bekend is, zullen wij dat hier laten weten.

HET GAAT EEN SPECTACULAIRE, ONVERGETELIJKE GEBEURTENIS WORDEN!!!!
Terug naar de inhoud