2006-11-25 Boer zoekt brievenbus - Gemeente Jurgensland

het Jurgensmuurtje
het verdroncken land van
Jurgensland
GEMEENTE JURGENSLAND
GEMEENTE JURGENSLAND
Ga naar de inhoud

2006-11-25 Boer zoekt brievenbus

nieuwsarchief
Het grote succes van Boer Zoekt Vrouw op de Nederlandse televisie wordt op de Lokale Omroep Jurgensland overtroffen door Boer Zoekt Brievenbus.
Heel Jurgensland zit aan de buis gekluisterd als dit TV programma op de lokale zender te zien is.Straten zijn verlaten, clubhuizen, cafe's en restaurants puilen uit van bezoekers die maar niets willen missen van de uitzending en zich massaal om de TV heen verzamelen.

Voor hen die het programma nog niet kennen: 1 keer per week gaat een team van de Lokale Omroep Jurgensland in het holst van de nacht op weg naar een willekeurig huisadres in Jurgensland.Hier aangekomen laat één van de medewerkers een geweldige boer door de brievenbus van de desbetreffende bewoner.Weet de bewoner deze boerende medewerker via de brievenbus in te smeren met pek en veren, dan is hij of zij de winnaar van de jackpot.

De jackpot loopt iedere week op zolang de "brievenbusboerder" niet op heterdaad betrapt wordt. Inmiddels zit er al meer dan 500.000 Euro in de jackpot!!

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door de Jurgenslander Patat- en Oliebollenkraam, die voor de bewoners van elk bezocht huisadres een krat Exota limonadegazeuse in diverse smaken beschikbaar stelt.

LET 'S NACHTS OP UW BRIEVENBUS, HET GELD WAAIT U TEGEMOET!!
Terug naar de inhoud