2006-10-15 Bloembollenactie groot succes - Gemeente Jurgensland

het Jurgensmuurtje
het verdroncken land van
Jurgensland
GEMEENTE JURGENSLAND
GEMEENTE JURGENSLAND
Ga naar de inhoud

2006-10-15 Bloembollenactie groot succes

nieuwsarchief
Massaal heeeft de bevolking van Jurgensland dit jaar meegedaan aan een spaaractie die op touw was gezet door de lokale winkeliers.
Bij iedere 5 Euro kreeg men een gratis zegel die op een spaarkaart kon worden geplakt. Iedere spaarkaart geeft recht op 10 gratis bloembollen.

Zaterdag 09.00 uur was het dan zover: de deuren van de loods van de Gemeentewerf aan de Jurgensweg werden op dit tijdstip geopend en konden de inwoners van Jurgensland hun bloembollen in ontvangst nemen.

De toeloop was zo groot dat onze medewerkster Parkeerbeheer, Mevr. Ina, alle zeilen moest bijzetten om een verkeerschaos te voorkomen.

Ook met deze bloembollenactie zijn weer prijzen te winnen want wie er in slaagt de bloembollen dusdanig in de grond te zetten dat het websiteadres WWW.JURGENSLAND.NL in de lente als een bloementekst leesbaar is kan in aanmerking komen voor één van de superprijzen die beschikbaar zijn gesteld door de winkeliers van Jurgensland.

Een vliegtuigje met camera zal t.z.t. enkele malen over Jurgensland vliegen om beelden te maken van de winnende bloembolcreaties.
Terug naar de inhoud