2006-05-27 Jurgensmuurtje spil in De Davinci Code - Gemeente Jurgensland

het Jurgensmuurtje
het verdroncken land van
Jurgensland
GEMEENTE JURGENSLAND
GEMEENTE JURGENSLAND
Ga naar de inhoud

2006-05-27 Jurgensmuurtje spil in De Davinci Code

nieuwsarchief
Sinds het uitbreken van de Da Vinci Code gekte wordt Jurgensland in toenemende mate bezocht door mensen die menen dat het Jurgensmuurtje een onderdeel is van één van de te vinden aanwijzingen.
Vooral op Hemelvaartsdag was het een komen en gaan van vele honderden bezoekers die het weiland waarin het Jurgensmuurtje staat doorkruisten om na honderden meters door de natte klei, het was immers regenachtig weer, met een vergrootglas en zaklantaarn de ruimte in het Jurgensmuurtje waarin de hoogwaterschuift is opgehangen nauwkeurig inspecteerden, iets opschreven om er vervolgens weer als een haas er vandoor te gaan.

De medewerkster Parkeerbeheer, Mevr. Anita, zag deze drukte met lede ogen aan en toen zich een file begon te vormen op de Verlengde Jurgensweg wist ze dat haar vrije dag in rook op zou gaan.

Toen de vele foutparkeerders dan ook hun bij hun voertuigen terugkwamen, werd hun dag grondig verpest door een geel bonnetje achter hun ruitenwissers.

Wethouder F. en Burgemeester B. daarintegen wreven zich in de handen omdat er op deze wijze weer meer ruimte in de Jurgenslander begroting kwam...........
Terug naar de inhoud