2006-02-04 Memorysticks Jurgensland overspoelen landelijke media - Gemeente Jurgensland

het Jurgensmuurtje
het verdroncken land van
Jurgensland
GEMEENTE JURGENSLAND
GEMEENTE JURGENSLAND
Ga naar de inhoud

2006-02-04 Memorysticks Jurgensland overspoelen landelijke media

nieuwsarchief
Blijkt het Ministerie van Defensie het niet zo nauw te nemen met het zorgvuldig omgaan met hun gegevens en liggen de Staatsgeheimen in een huurauto, thans worden de landelijke media overspoeld met Memorysticks uit Jurgensland.

Volgens verschillende anonieme bronnen heeft nagenoeg iedere actualiteitenrubriek, misdaadverslaggever en nieuwsblad in Nederland een gevonden Jurgenslander Memorystick overhandigd gekregen van iemand die zo'n stick had gevonden.

Nadat ook de redactie van de Jurgenslander Gazet hedenmiddag een Memorystick afkomstig uit Jurgensland kreeg aangeboden, kunnen wij verslag doen van de inhoud.

Het blijkt dat Autoverhuurbedrijf Wim Jurgens aan de Korte Jurgensweg een ludieke actie gestart was: "Laat ons niet stikken in de sticken"

Iedereen die een auto huurde bij dit autoverhuurbedrijf vond een Memorystick in het dashboardkastje met het opschrift: STAATSGEHEIM.

Toen men op de redactie van de Jurgenslander Gazet de aangeboden stick in de PC stopte, was de spanning tot het kookpunt gestegen.
Welke staatsgeheimen zouden er zo op het scherm te lezen zijn????

De verbijstering was dan ook groot toen de Memorystick slecht het spelletje Memory bleek te bevatten..............
Terug naar de inhoud