2006-01-14 Doe mee en win een RADI-prijs - Gemeente Jurgensland

het Jurgensmuurtje
het verdroncken land van
Jurgensland
GEMEENTE JURGENSLAND
GEMEENTE JURGENSLAND
Ga naar de inhoud

2006-01-14 Doe mee en win een RADI-prijs

nieuwsarchief
Ook in het nieuwe jaar zal er weer van alles te beleven zijn in onze Groene, maar o zo verrassende Plattelandsgemeente Jurgensland. Daarom starten we 2006 meteen met een daverende actie. Werden we aan het eind van 2005 bestookt met diverse hitlijsten Aller Tijden waarbij steevast Bohemian Rhapsody van Queen op nr. 1 stond of tot veler verbijstering de Radio 2 Top 2000 werd aangevoerd door Boudewijn de Groot met Avond, zo bleek de Lokale Omroep Jurgensland Top 10.000 ook een verrassende nummer 1 te hebben.

Nadat alle geijkte nummers voorbij gekomen waren, zaten de luisteraars met stijgende verbazing te luisteren wie er in vredesnaam als de absolute nummer 1 uit de bus kwam rollen. Had men een liedje gemist of klopte misschien de telling niet ???????

Met trompetgeschal en luid tromgeroffel werd na de reclamespot van de Jurgenslander Oliebollenkraam de spanning tot bijna ondraaglijke hoogte opgevoerd.

Hierna weerklonken de stemmen van Wethouder F. en Burgemeester B., die live in de studio aan alle speculaties een eind maakten en voor een onwaarschijnlijke ontknoping zorgden:

OP NUMMER 1 IN DE LOKALE OMROEP JURGENSLAND TOP 10.000 IS DOOR JULLIE MASSAAL GEKOZEN............... HUIL MAAR NIET, KLEINE EVA VAN HET RADI ENSEMBLE!!!!!

Om hierop in te haken hebben de medewerkers van Jurgensland iets bedacht.

WAT MOET U DOEN OM IN DE PRIJZEN TE VALLEN.

De fotograaf van de Jurgenslander Gazet zal de komende dagen door Jurgensland en buurgemeente Deventer rijden.

Hang voor het raam van Uw huis, auto, caravan, boot of wat voor raam dan ook een CD-/ Platenhoes op van het Radi Ensemble.

Indien U geen muziek van het Radi Ensemble bezit mag U ook een tekst op minimaal een A4-tje schrijven waarop duidelijk de naam van het Radi Ensemble te lezen is.

Wij plaatsen vanaf heden regelmatig foto's die gemaakt zijn door onze fotograaf.

ZIET U UW AFBEELDING OF TEKST VAN HET RADI ENSEMBLE DAN WINT U EEN PRIJS.

Iedere winnaar ontvangt het volgende prijzenpakket:
- CD Het Beste Van Het Radi Ensemble deel 1 en 2.
- 50 oliebollen (Jurgenslander Oliebollenkraam)
- Waardebon voor 5 puntzakken patat (Jurgenslander Patatkraam)
- Jaarabonnement op de Jurgenslander Gazet.
- 1 week V.I.P. strandstoel + parasol op het Jurgenslander IJsselstrandje.
- 10 lampions voor de  Jurgenslander Sint Maarten Lampionoptocht.

DOE ALLEMAAL MEE EN KOM REGELMATIG KIJKEN OP DEZE WEBSITE OF UW FOTO AFGEBEELD STAAT, MISSCHIEN BENT U DE VOLGENDE WINNAAR.

Personen die op enigerlei wijze een binding met Jurgensland of haar medewerkers hebben of hebben gehad, zijn uitgesloten van deelneming. In alle gevallen zal de beslissing van B&W van Jurgensland bindend zijn.
Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden
Terug naar de inhoud