2005-12-16 Wethouder test interactieve kerstverlichting - Gemeente Jurgensland

het Jurgensmuurtje
het verdroncken land van
Jurgensland
GEMEENTE JURGENSLAND
GEMEENTE JURGENSLAND
Ga naar de inhoud

2005-12-16 Wethouder test interactieve kerstverlichting

nieuwsarchief
Gisteren was het eindelijk zover. Wethouder F. had afgelopen weekend besloten om zijn huis aan de Jurgenslander Allee eens goed in de kertversiering te zetten. Zo moest ook zijn gehele voorgevel het ontgelden. Getooid met reclamefolders van de Karwei en de Gamma ging hij met zijn Spartamet op strooptocht bij de diverse doe-het-maar-niet-zelf-bouwmarkten. Aan het eind van de middag, de wethouder had er inmiddels al 12 ritjes op zitten begon het enorme karwei om alles een goede plaats te geven.

Toen alle lampjes op hun plek zaten en de wethouder de hoofdschakelaar omzette lichtten ze allen erg mooi en gelijktijdig op. Dit tot volle tevredenheid van Burgemeester B. welke spontaan kwam kijken wat de wethouder nu weer aan het uitvreten was.

"Ik mis iets, maar weet niet wat...." zei de wethouder en trok zich terug in de schuur.
Na enkele uren kwam hij getooid met zwarte bivakmuts en breekijzer weer naar buiten. Hij sprong op zijn Spartamet en reed richting het jongerencentrum Walhalla in de buurgemeente Deventer. Slechts een half uur later was hij weer terug, de Spartamet was afgeladen met speakers, versterkers en schakelpanelen.....

De hele nacht is de wethouder verder in touw geweest om alle draadjes weer een plaatsje te geven.

Tot die tijd was het rustig in Jurgensland, echter toen hij de hoofdschakelaar weer omzetten vielen alle boeren, burgers en buitenlui van hun stoel van het enorme lichtgeweld en oorverdovende kabaal.
Terug naar de inhoud