2005-12-12 RIVD / AIVD-floppy duikt op in Jurgensland - Gemeente Jurgensland

het Jurgensmuurtje
het verdroncken land van
Jurgensland
GEMEENTE JURGENSLAND
GEMEENTE JURGENSLAND
Ga naar de inhoud

2005-12-12 RIVD / AIVD-floppy duikt op in Jurgensland

nieuwsarchief
Hedenochtend opende burgemeester B. het gemeentehuis voor de dagelijkse beslommeringen. Zoals altijd haalde hij ook de brievenbus leeg om de post gesorteerd over de burelen te verspreiden.

Tussen de diverse goedbedoelde kerstkaarten van de boeren, burgers en buitenlui bevond zich tevens een enveloppe met de alom bekende luchtkussentjes die zo lekker tussen de vingertoppen willen knappen. Enigszins geintrigeerd door de vorm opende de burgemeester de betreffende enveloppe. In de enveloppe bevond zich een floppy welke afkomstig was van de RID/AIVD en behoorde duidelijk niet thuis in het Jurgenslander gemeentehuis. Ook de burgemeester had gisteravond de uitzending van Peter R. de Vries gezien en wist meteen dat dit menens was....

De burgemeester heeft de floppy in de gereedstaande computer ingevoerd en na het aanklikken van de directorystructuur ontwaarde de burgemeester een antwoord op vele, zeer vele vragen.

Daar hij zich aan een totale geheimhouding heeft te houden kan de burgemeester niet aangeven wat hij allemaal gezien heeft, echter de opschriften op de bewuste floppy liegen er niet om....

Klik hier als u uw nieuwsgierigheid niet kunt bedwingen, echter wijzen wij u er op dat de inhoud zeer schokkend is en niet verder mag uitlekken!
Terug naar de inhoud