2005-04-28 Wethouder opent Stiltecentrum - Gemeente Jurgensland

het Jurgensmuurtje
het verdroncken land van
Jurgensland
GEMEENTE JURGENSLAND
GEMEENTE JURGENSLAND
Ga naar de inhoud

2005-04-28 Wethouder opent Stiltecentrum

nieuwsarchief
In een serene stilte heeft wethouder F. hedenochtend de openingshandeling verricht bij de officiële ingebruikname van het Jurgenslander Stiltecentrum. F. schakelde de motor van zijn Spartamet uit, waarna een weldadige stilte neerdaalde in het Gemeentehuus. Onmiddellijk dreigte de toegestroomde randgroepjongeren in gejuich uit te barsten, wat nog net op tijd kon worden voorkomen door paaldanseres Wendy. Haar omscholing, ingezet na ernstige rugklachten, wilde zij direct in praktijk brengen. Dat het aansloeg was duidelijk, ademloos werd zij aangegaapt door 14 paar vergrote pupillen.

In kamer 202 op de eerste verdieping van het Gemeentehuus zijn een drietal werkplekken gecreeëerd. Deze werkplekken zijn voorzien van een blauwe netwerkkabel, die gebruikt kan worden om een laptop aan te sluiten. De stilteruimte is bedoeld voor diegene die even willen werken zonder gestoord te worden.

Ook is er in kamer 202a gelegenheid voor het tekenen van een condoleanceregister. Voor een foto van de Sneeuwpop ligt een tekenboek klaar, waarin tot nu toe slecht 2 handtekeningen staan, die van de wethouder en van Burgemeester B.

Een duidelijk zichtbaar laagje stof op de geopende bladzijde geeft aan dat het nog niet bepaald storm loopt in het stiltecentrum.
Terug naar de inhoud