2004-12-14 Wendy pisnijdig op minister Laureuns Jan Brinkheurst - Gemeente Jurgensland

het Jurgensmuurtje
het verdroncken land van
Jurgensland
GEMEENTE JURGENSLAND
GEMEENTE JURGENSLAND
Ga naar de inhoud

2004-12-14 Wendy pisnijdig op minister Laureuns Jan Brinkheurst

nieuwsarchief
Hedenmiddag heeft ons openbaar lichaam Wendy bij de mobiele politiepost aan de Jurgenslander Allee aangifte gedaan tegen minister Laureuns Jan Brinkheurst. "Ik liep hier al een behoorlijk tijdje mee" aldus een zichtbaar ontdane Wendy. Hedenochtend echter barstte de bom toen haar buurman zich weer eens opzichtelijk posteerde voor haar caravan en luid de volgende zinsnede uitkraamde "Vuile Rothoer!".

Dit ritueel bleek hij reeds vele maanden aaneen op te voeren. De reden is tot op heden onduidelijk. Echter wordt er in de wandelgangen gefluisterd dat het gedrag van de minister is terug te leiden naar de tweestrijd in de huidige Nederlandse samenleving.

Inmiddels heeft de politie de minister op het bureau ontboden alwaar een pittig gesprek heeft plaatsgehad. In dit gesprek waar zelfs het voltallig college bij aanwezig was is de minister op luide en duidelijke taal gewezen dat dit soort "einzelganger-gedrag" in Jurgensland nimmer door de beugel kan.

De minister stamelde nog "oei, oei, dat hij het zo niet bedeult had en een maatscheupelijk prebleum aan duh eurde wulde brengen". Hij stelde dat als hij iedere dag Wendy zou uitmaken voor vuile rothoer, zij dit op den duur niet leuk meer zou vinden.... Wendy daarentegen vond het geschreeuw op zich al storend en aanstootgevend, en sinds vandaag weet ze ook wat hij hou eigenlijk zei..... "Normaal kan je die kerel toch helemaal niet verstaan", voegde Wendy nog als laatste toe.
Terug naar de inhoud