2004-11-15 Razende menigte bestormt gemeentehuis en sterretjesfabriek - Gemeente Jurgensland

het Jurgensmuurtje
het verdroncken land van
Jurgensland
GEMEENTE JURGENSLAND
GEMEENTE JURGENSLAND
Ga naar de inhoud

2004-11-15 Razende menigte bestormt gemeentehuis en sterretjesfabriek

nieuwsarchief
Hedenochtend zijn zowel het gemeentehuis als de Jurgenslander Sterretjesfabriek bestormt door een uitzinnige menigte welke verhaal kwamen halen voor de zeer slechte kwaliteit sterretjes. Omstreeks half 7 kwamen de eerste boeren, burgers en buitenlui op hun klompen aangeslopen om de voorbereidende werkzaamheden uit te voeren.

Omstreeks half negen was het boer J. Jurgens om met een demonstratieve boer het startsein te geven om hun onvrede te uiten.

Luid boerend trok de meute van de Jurgenslander Allee naar de caravan van Wendy om daar wethouder F. eens even flink bij zijn kladden te pakken. Echter, hoe het kan wij weten het niet, startte de Spartamet van de wethouder in één keer en scheurde hij met een vreselijke vaart naar het gemeentehuis. Aldaar aangekomen zocht hij gezamenlijk met burgemeester B. een veilig heenkomen op om zo uit de handen te blijven van de boze boeren, burgers en buitenlui.

Na een enkele minuut verschenen daar de relschoppers op hun trekkers en houten loopfietsen. Nadat de rust weer enigszins was weergekeerd durfde het college uiteindelijk dan toch de confrontatie aan en spraken zij het toegelopen volk toe vanaf de bagagedrager van de Spartamet.

Nadat het college had aangegeven dat zij geheel niet content waren met de wanprestatie van de Jurgenslander Sterretjesfabriek en de daar aan gekoppelde sanctie accepteerden de aanwezigen de ultieme oplossing. SLUITING VAN DE FABRIEK!

Tevreden stapten zij allen weer in en op hun voertuig om huiswaarts te keren, echter........

Mevrouw Anita van parkeerbeheer had inmiddels alle voertuigen wel van een bon voorzien wegens illegaal parkeren op de openbare weg......


De razende menigte eiste de directe sluiting van de sterretjesfabriek...
Terug naar de inhoud