2004-11-12 Lampionoptocht groot succes, claim voor sterretjesfabriek - Gemeente Jurgensland

het Jurgensmuurtje
het verdroncken land van
Jurgensland
GEMEENTE JURGENSLAND
GEMEENTE JURGENSLAND
Ga naar de inhoud

2004-11-12 Lampionoptocht groot succes, claim voor sterretjesfabriek

nieuwsarchief
Donderdag 11 november rond 19.00 uur was het weer zover: Op de avond van Sint Maarten werd weer de traditionele lampionoptocht in Jurgensland gehouden.

Gezien de ervaringen van vorig jaar werd de medewerkster Parkeer Beheer, Mevr. Anita, ingezet om een verkeerschaos op de Jurgensweg te voorkomen.

Nadat Burgemeester B. er in geslaagd was om zijn lampion te ontsteken, werd het sein gegeven aan de andere aanwezigen om de Mega Sterretjes, belangeloos geschonken door sterretjesfabriek De Vallende Ster uit Jurgensland, ook aan te steken.
Nadat eerst de Spartamet van Wethouder F. door rondvliegende vonken ernstige brandschade had opgelopen, bleek Mw. Anita grote schroeivlekken in haar jas te hebben.

Het voltallig college in totale extase!
Onze parkeerbeheerder, mevrouw Anita, had weer snel een foutparkeerder in de smiezen! Door de rookontwikkeling, veroorzaakt door de dubieuze kwaliteit van de sterretjes, werd bovendien het smogalarm van de Gemeente Jurgensland geactiveerd, waardoor de meest ernstige alarmfase uitgeroepen werd.
Omdat om 20.00 uur Wethouder F., Mevr. Anita en Burgemeester B. een gratis maaltijd aangeboden kregen bij de Jurgenslander Patatkraam, onttrokken zij zich stilletjes en onopgemerkt aan de chaos om te gaan genieten van een overheerlijk bord friet met een kroket erbij.

Komende maandag zal Burgemeester B. niet bereikbaar zijn, daar hij bezig is met het invullen van formulieren, die alle ontstane schade veroorzaakt door de afgekeurde partij sterretjes, in kaart moet brengen ten laste van de sterretjesfabriek.
Unaniem waren zij het er over eens dat op 11 november 2005 opnieuw een lampionoptocht zal worden gehouden.

Er doen zich inmiddels al geruchten aan dat de gehele Jurgenslander bevolking aanstaande maandag verhaal komt halen bij de sterretjesfabriek.....[wordt vervolgd]
Terug naar de inhoud