2004-09-26 Woning voor Tokkies in Jurgensland - Gemeente Jurgensland

het Jurgensmuurtje
het verdroncken land van
Jurgensland
GEMEENTE JURGENSLAND
GEMEENTE JURGENSLAND
Ga naar de inhoud

2004-09-26 Woning voor Tokkies in Jurgensland

nieuwsarchief
Volgens de media zou Emile Ratelband er in geslaagd zijn een huis te vinden voor de Tokkies.

Een anonieme tipgever van de Jurgenslander Gazet weet ons te melden dat Dhr. Ratelband afgelopen week enkele malen gezien is in Jurgensland en wel bij het leegstaande pand van de Eerste Jurgenslander Vlaggenfabriek.

De Tokkies op huizenjacht in Jurgensland?Deze lokatie zou volledig aan de eisen van de Tokkies voldoen: het is een bedrijfspand met op het terrein een zeer ruim woonhuis, welke in het verleden altijd als dienstwoning in gebruik geweest is.

Sinds de geruchtenstroom op gang gekomen is dat de Tokkies zich mogelijk in Jurgensland gaan vestigen, zijn B&W van Jurgensland overstelpt met vragen.

Afgelopen zaterdagmiddag, tijdens het live radioprogramma Roept U Maar op de Lokale Omroep Jurgensland, belden tientallen luisteraars naar de studio om te horen wat het standpunt is van B&W in deze.

Burgemeester B. liet weten dat de Tokkies van harte welkom zijn in Jurgensland en dat hij zijn volledige medewerking zal geven om deze familie aan een succesvolle toekomst te helpen.

Op de vraag of hij niet vreest voor een chaos op dit bedrijfsterrein, antwoordde Burgemeester B: " Heeft U wel eens op het terrein achter de woning van onze aartsknutselaar Wethouder F. gekeken als hij in de weer is om van 3 oude Spartamets 1 goedwerkend exemplaar te maken?"

Inmiddels is er op het forum van de gemeente Jurgensland hier een speciaal onderwerp voor aangemaakt.
Terug naar de inhoud