2004-07-13 Kopstukken in Jurgensland heimelijk begluurd - Gemeente Jurgensland

het Jurgensmuurtje
het verdroncken land van
Jurgensland
GEMEENTE JURGENSLAND
GEMEENTE JURGENSLAND
Ga naar de inhoud

2004-07-13 Kopstukken in Jurgensland heimelijk begluurd

nieuwsarchief
Op de redactie van de Jurgenslander Gazet is afgelopen week een videoband bezorgd, waarop is te zien dat 4 kopstukken van Jurgensland stiekem begluurd worden terwijl zij televisie zitten te kijken.

Als de band start is te zien hoe iemand in een bos een gecamoufleerde schuur binnenstapt waar 4 monitoren staan.

Het heeft er alle schijn van dat men via de televisie van de medewerkers van Jurgensland in hun huiskamers naar binnen kan kijken, want telkens zit het begluurde slachtoffer naar TV te kijken.

Zo is duidelijk te zien hoe Wepmeester W. gauw een op de grond gevallen snoeppapiertje onder het vloerkleed schuift, de Onkruitkiller zich verstopt als er een collectant aan de deur belt, Wethouder F. luidt zit te juichen als Erwin Kroll laat weten dat er extreem zware buien op komst zijn en schrokt Burgemeester B. terwijl hij op die√ęt staat en alle vette snacks uit de kantine van het Gemeentehuis verbannen heeft, een zak patat met dubbele mayo naar binnen.

B&W van Jurgensland hebben met ongeloof en verbijstering kennis genomen van deze onthulling en overwegen een verbod in te stellen op het in bezit hebben van een televisietoestel.
Terug naar de inhoud