2004-03-26 Burgemeester neemt Wendy werk uit handen - Gemeente Jurgensland

het Jurgensmuurtje
het verdroncken land van
Jurgensland
GEMEENTE JURGENSLAND
GEMEENTE JURGENSLAND
Ga naar de inhoud

2004-03-26 Burgemeester neemt Wendy werk uit handen

nieuwsarchief
Onlangs kwam het Jurgenslander openbaar lichaam Wendy bij haar bezoek aan het gemeentehuis in gesprek met burgemeester B. Wendy gaf in het gesprek met burgemeester B. aan dat zij eens een paar dagen haar caravan elders wilde parkeren om er eens even echt uit te zijn. Ze liet een mooie brochure zien van de Jacob Catslaan uit Leiden en wilde die straat wel eens nader bekijken en beleven.

Echter lieten de werkzaamheden van Wendy, die naast het openbaar lichaam ook nog de rol van telefoniste van de gemeente Jurgensland uitoefent, het niet toe om er een aantal dagen verlof op te nemen.

Burgemeester B. was zichtbaar aangedaan dat "Wendy, welke zich toch dag en nacht voor onze gemeente inzet..." geen vrij kon nemen.

Nog dezelfde dag heeft de Burgemeester een snelcursus "hoornopnemen voor burgemeesters (HvB)" gevolgd bij Institute Téléphoné Incrédibiléé.

De volgende ochtend toen Wendy op haar werk kwam werd zij direct bij de burgemeester geroepen, alwaar hij haar vrolijk meedeelde dat zij van haar welverdiende vakantie kon gaan genieten....Burgemeester B. bemant sinds woensdag ook nog de telefoon...

Inmiddels is Wendy met caravan vertrokken voor een wereldreis door het Hollands Landschap.

De eerste kaart die binnenkwam op het gemeentehuis was een foto van Wendy met caravan op het marktplein van Delft, echter daar moest zij weer snel weg zijn.

Nu is zij op weg naar de Jacob Catslaan te Leiden waar zij hoopt langer te mogen staan.....
Terug naar de inhoud