2004-02-15 Wethouder F. krijgt garage voor Spartamet - Gemeente Jurgensland

het Jurgensmuurtje
het verdroncken land van
Jurgensland
GEMEENTE JURGENSLAND
GEMEENTE JURGENSLAND
Ga naar de inhoud

2004-02-15 Wethouder F. krijgt garage voor Spartamet

nieuwsarchief
Afgelopen zaterdag kon Wethouder F. voor het eerst gebruiken maken van de garage die speciaal voor zijn Spartamet gebouwd is.

In weer en wind stond zijn dienstvoertuig tegen de gevel van het Jurgenslander gemeentehuis en daar moest verandering in komen.

Aannemersbedrijf Jurgens en Zn. heeft in enkele dagen tijd een prachtige garage weten te fabriceren met een op afstand bedienbare garagedeur.

Wanneer Wethouder F. op zijn Spartamet komt aangereden kan hij d.m.v. een druk op de knop, van de op zijn stuur gemonteerde afstandbediening, de garagedeur openen en zo naar binnen rijden.

Gelijktijdig met het in gebruik nemen van deze op afstand bedienbare garagedeur, regende het opeens klachten in Jurgensland over op hol geslagen electronische apparatuur.

Televisietoestellen en videorecorders begonnen uit zichzelf te spelen, magnetrons sloegen aan en wasmachine's begonnen plotseling aan het hoofdwasprogramma.

De Jurgenslander Radio Controledienst, afd. electronische garagedeuren, vatte Wethouder F. in de kraag toen deze net weer zijn garagedeur sloot en constateerde dat hij gebruik maakte van een niet goedgekeurde afstandbediening.

Het argument dat hij deze als kerstbonus van Burgemeester B. kado had gekregen mocht niet baten.....
Terug naar de inhoud