2003-12-25 Alleen Jurgensland viert witte kerst - Gemeente Jurgensland

het Jurgensmuurtje
het verdroncken land van
Jurgensland
GEMEENTE JURGENSLAND
GEMEENTE JURGENSLAND
Ga naar de inhoud

2003-12-25 Alleen Jurgensland viert witte kerst

nieuwsarchief
Terwijl heel Nederland gebukt gaat onder het juk van een klamme natte kerst blijkt alleen Jurgensland deze dans te ontspringen!

Hedenochtend bleek het gansche Jurgensland bedekt te zijn met een dik ja zeg maar gerust een gigadik sneeuwtapijt. "Op sommige plaatsen was het sneeuwdek wel 2 werst dik" aldus een opgetogen wethouder F. welke in zijn vrije tijd oliebollen stond te verkopen naast de caravan van ons openbaar lichaam Wendy.

Op bijgaande foto welke belangeloos werd aangeleverd door de HVJ (Historische Vereniging Jurgensland) ziet u hoe het Jurgensmuurtje fier het gure winterweer weet te trotseren.

Voor de aanwezige dropsalamanders is inmiddels door een fabrikant van zoetwaren (Wenco) een inzamelingsactie op gang gekomen zodat deze verder van een ongestoorde kerstvakantie kunnen genieten.

Inmiddels is ook de waterstandenopnemer gealarmeerd en zal hij de aanwas van het sneeuwdek minitieus in de gaten houden. Het zal toch niet zo zijn dat straks door het dooiwater van dit enorme sneeuwdek Jurgensland verzwolgen zal worden?
Terug naar de inhoud