2003-02-17 Jurgenslander gazet had wereldprimeur - Gemeente Jurgensland

het Jurgensmuurtje
het verdroncken land van
Jurgensland
GEMEENTE JURGENSLAND
GEMEENTE JURGENSLAND
Ga naar de inhoud

2003-02-17 Jurgenslander gazet had wereldprimeur

nieuwsarchief
De sensationele, geheimzinnige ontwikkelingen rond de Rott'nkolk, waarover wij reeds eerder schreven, bleken goed te zijn voor een wereldprimeur.

Inmiddels kunnen wij U vertellen dat B&W van Jurgensland onderhandelingen met China, want om dit land gaat het, succesvol hebben afgerond.

In de media heeft U kunnen lezen dat in een Chinese woestijn een ondergronds meer is aangetroffen waarvan de totale Nederlandse bevolking 30 jaar kan worden voorzien van drinkwater.

Reeds 2 dagen voor publikatie van dit feit in de wereldmedia kon de Jurgenslander Gazet al een tipje van deze sluier oplichten.

Nu laten wij met trots weten dat de gehele Rott'nkolk zal worden leeggepompt en dat er via grote tankers ladingen water uit dit ondergrondse meer van China zullen worden aangevoerd.

Wanneer de eerste tankers uit China zullen vertrekken is nog onduidelijk, maar dat dit binnenkort gaan gebeuren moge duidelijk zijn.

Tevens liet Burgemeester B. weten dat dit "niet maar zo water is", doch dat dit water een spectaculaire eigenschap bezit.

Blijf dus deze nieuwspagina lezen om op de hoogte te blijven.
Terug naar de inhoud