2002-06-14 Opsporingsbericht - Gemeente Jurgensland

het Jurgensmuurtje
het verdroncken land van
Jurgensland
GEMEENTE JURGENSLAND
GEMEENTE JURGENSLAND
Ga naar de inhoud

2002-06-14 Opsporingsbericht

nieuwsarchief
B&W van de groene plattelandsgemeente Jurgensland maken met leedwezen het volgende bekend.

Vrijdag 14 juni jl. hebben onbekenden al het gras van Jurgensland afgemaaid. Aanvankelijk dacht B&W aan een toetredingsstunt van de nieuwe Onkruidkiller (v) die kort daarvoor was teruggekeerd van een welverdiende vakantie ergens onder de evenaar. Tevreden draaide het bestuur zich nog eens om, en dachten nog kort hoe mooi ze deze vacature hebben ingevuld.

Tot hun schrik en verbijstering bleek vanmorgen al het gras te zijn GEJAT! 20 kuub, in één korte midzomernacht pleite! Het is toch %^&*)()*& oh sorry, we zouden zakelijk blijven.

Hoe dan ook:
WIE WEET HIER MEER VAN?

De tip die leidt tot aanhouding van de dader wordt beloond met een jaarabonnement voor de Rottnkolk, inclusief gratis parkeren op de parkeerplaats in aanleg.

Trouwens, die grasjatters (m/v) hebben het gras voor het Jurgensmuurtje laten staan !! B&W vermoeden dan ook een boosaardige opzet, om hun milieubeleid én de nieuwe Onkruidkiller (v) in diskrediet te brengen.

Zij verdenken reeds, maar houden hun vermoedens nog diep, heel erg diep onder de pet.

Zo, hopelijk leidt dit waargebeurde verhaal weer tot een file voor de afslag Jurgensland van de Electronische Snelweg (50 bezoekers?)
Terug naar de inhoud