2002-06-01 Vandalisme in Jurgensland - Gemeente Jurgensland

het Jurgensmuurtje
het verdroncken land van
Jurgensland
GEMEENTE JURGENSLAND
GEMEENTE JURGENSLAND
Ga naar de inhoud

2002-06-01 Vandalisme in Jurgensland

nieuwsarchief
Op zaterdagmiddag 1 juni rond 17.00 uur sloeg de Muurtjeswachter groot alarm.

In de verte zag hij 2 personen op verdachte wijze door het weiland naar het Jurgensmuurtje sluipen.

Nadat hij de verrekijker voor zijn ogen gebracht had, bemerkte hij tot zijn schrik dat één van de twee personen een sloperswerktuig bij zich had.

Dit was het sein voor de Muurtjeswachter om zich snel uit de voeten te maken.

Had hij dit maar niet gedaan want..........het bleken Burgemeester B. en zijn ega te zijn die, gewapend met een heggeschaar, hoogstpersoonlijk het onkruid kwamen kortwieken nadat er diverse klachten waren geuit dat de welig tierende vegetatie het Jurgensmuurtje nagenoeg geheel dreigde te overwoekeren.

Tot zijn niet geringe verbazing zag hij de Muurtjeswachter op de vlucht slaan.

Het spreek vanzelf dat deze held op sokken dezelfde dag nog per koerier een brief van B&W kreeg waarin stond dat de Gemeente Jurgensland per direct geen gebruik meer wenst te maken van zijn diensten.

De vacature van Muurtjeswachter is dus weer vacant.

Omdat het natuurlijk ondenkbaar is dat Burgemeester B. of Wethouder F. zelf onkruid moeten verwijderen, teneinde het Jurgensmuurtje zichtbaar te houden voor de massa's toeristen die Jurgensland bezoeken, zal B&W zeer binnenkort met de vacature ONKRUIDKILLER (M / V) komen.

Dat de vacatures in Jurgensland zeer gewild zijn, blijkt uit het feit dat nog voor de advertentie geplaatst is, zich al een serieuze kandidaat gemeld heeft!!!
Terug naar de inhoud