2001-06-18 Jurgensland had als eerste GSM - Gemeente Jurgensland

het Jurgensmuurtje
het verdroncken land van
Jurgensland
GEMEENTE JURGENSLAND
GEMEENTE JURGENSLAND
Ga naar de inhoud

2001-06-18 Jurgensland had als eerste GSM

nieuwsarchief
Na afgravingen in de Russische bodem tot een diepte van 100 meter hebben Russische wetenschappers resten gevonden van koperdraden, met een geschatte leeftijd van zo'n 1000 jaar. Ze hebben hieruit de conclusie getrokken dat hun voorouders reeds 1000 jaar geleden een interlokaal telefoonnetwerk hadden.

Om niet achter te blijven zijn Amerikaanse wetenschappers ook hun bodem gaan afgraven waarbij ze op een diepte van 200 meter resten van glasvezelkabels aantroffen. Deze kabels bleken na onderzoek zo'n 2000 jaar oud te zijn, waaruit geconcludeerd kan worden dat onze Amerikaanse voorouders reeds 2000 jaar geleden, rond de tijd van Jezus Christus, een zeer geavanceerd digitaal telefoon-netwerk in hun bezit hadden. En dat zo'n 1000 jaar voor de Russen.

Een week later heeft het college van B&W van Jurgensland het volgende rapport gepubliceerd: Na afgravingen in de Jurgenslandse bodem, tot op een diepte van 500 meter,hebben de ingehuurde wetenschappers geen resten van dan ook helemaal niets gevonden... "We kunnen hieruit dus concluderen dat zo'n 5000 jaar geleden elke Jurgenslander reeds in het bezit was van een mobiele telefoon!"
Terug naar de inhoud