Koffiecorner - Gemeente Jurgensland

het Jurgensmuurtje
het verdroncken land van
Jurgensland
Lokale Jurgenstijd

WAARSCHUWING VOOR ALLE BOEREN,BURGERS EN BUITENLUI:ZONDAG 8 MAART 2020ZAL VANWEGE HET RUIMEN VAN EENV1 BOM NABIJ DE RECREATIEPLASDIE DAG GEEN VUURWERK VAN DEJURGENSLANDER STERRETJESFABRIEKVERKOCHT WORDEN

Ga naar de inhoud

Merkwaardige nieuwsfeiten

Gemeente Jurgensland
Gepubliceerd door in Nieuwsfeiten · 30 december 2016
Tags: nieuwsfeitenjurgenslandergazet
Dit is plaats om merkwaardige nieuwsfeiten te droppen...9 Opmerkingen
Gemiddelde stem: 190.0/5
1 2
Jurgenslander Gazet
2017-11-17 14:29:39
Een grote groene kikker heeft een vrouw uit Amersfoort vannacht de stuipen op het lijf gejaagd.

Gerommel
Even na 02:00 uur schrok de vrouw wakker van gerommel in haar huis. In de veronderstelling dat er een inbreker door haar huiskamer struinde, belde ze de politie. De opgetrommelde agenten vonden echter geen sporen van inbraak, laat staan een inbreker in de Amersfoortse woning.

Waarschuwing
Wel troffen de dienders op de trap een grote kikker aan, vermoedelijk verantwoordelijk voor alle ophef. De agenten hebben het dier naar buiten gebracht en hem gewaarschuwd niet meer terug te keren, aldus de politie.
Jurgenslander Gazet
2017-11-17 14:23:42
DEN HAAG - De politie heeft zondag in Den Haag een kerkdienst in een school tijdelijk onderbroken.
Een voorbijganger ontdekte in het gras voor de school 'De Grote Beer' aan de Guntersteinweg verschillende speelgoedberen waarin enkele harde voorwerpen zaten. Wapenexperts van de politie stelde een onderzoek in.
Zij constateerden na röntgenonderzoek dat het een mechaniek was dat de beren kon laten spreken. Hierna werd de kerkdienst hervat.
Jurgenslander Gazet
2017-11-17 14:20:36
PEKING - Een leraar in China heeft twee schoolmeisjes voor straf gedwongen samen een fles sterke drank op te drinken, omdat ze te weinig aandacht voor hun schoolwerk zouden hebben. Dat heeft de krant Beijing News maandag bericht.

,,De leraar vond tussen hun spullen een brief en een haarkruller en besloot ze te straffen, omdat ze zich niet concentreerden op hun studie'', aldus de krant. De meisjes werden in een ziekenhuis opgenomen toen ze duizelig werden en moesten overgeven. Een jongen die protesteerde tegen deze strafmaatregen kreeg van de leraar een pak slaag.

In september sloeg een geschiedenisdocent een 11-jarig meisje bewusteloos en gooide haar vanaf de vierde verdieping uit het raam, waarna ze overleed.
Jurgenslander Gazet
2017-11-17 14:16:28
In Rotterdam-Noord heeft de politie een man die met een zwaard liep te zwaaien in zijn been geschoten.

De 61-jarige Rotterdammer had in zijn ene hand het zwaard en in de andere een mes. Agenten voelden zich dusdanig bedreigd dat zij hun vuurwapen trokken.

Nadat een waarschuwingsschot geen effect bleek te hebben, werd gericht op de benen van de man geschoten.

De zwaardvechter raakte gewond aan zijn linkerbovenbeen en werd naar een ziekenhuis overgebracht. Zijn wapens zijn in beslag genomen.
Jurgenslander Gazet
2017-11-17 14:11:09
Een verontruste vader wil dat een populaire politiespeelgoedset uit de rekken van de Amerikaanse speelgoedketen Toys ‘R’ Us wordt genomen.
De speelgoedset bevat onder meer een wapenstok en een riem met een walkie talkie aan. Als de wapenstok uit de holster van de riem wordt genomen hoor je ‘fuck’ in plaats van ’stop’.
Philip Morton uit Jacksonville in de staat North Carolina gaf de set cadeau aan zijn zesjarig zoontje. Toen zijn zoontje het scheldwoord ‘fuck’ zei, wist Morton niet wat hij hoorde. De vader keerde naar de speelgoedwinkel terug. Daar liet hij het horen aan de directie van het filiaal. Die gaven hem een nieuwe speelgoedset mee.
Morton hield de originele speelgoedset bij en liet de boodschap aan de pers horen. De vader is kwaad omdat zijn zesjarig zoontje nu het woord ‘fuck’ heeft geleerd. Morton kwam het euvel te weten door te spelen met zijn kind. "Mijn zoontje vroeg me of hij me mocht arresteren. Ik antwoordde ‘neen’. Daarop zei hij dat hij me de handboeien ging omdoen. Ik antwoordde daarop ‘misschien’. Toen zei hij plots: ‘Fuck, of moet ik mijn wapenstok soms bovenhalen? ‘ Ik wist niet wat ik hoorde! Sommige mensen kunnen het misschien erg lachwekkend vinden als een kind van zes ‘fuck’ zegt, maar ik niet. Ik werd ontzettend kwaad!"Een woordvoerster van Toys ‘R’ Us wijt het probleem aan een fout in de chip.
De keten zegt twee klachten daarover te hebben ontvangen. De opgenomen stem zou ’stop’ moeten zeggen.
Fabrikant TekNek Toys ontkent intussen dat er problemen zijn. Volgens hen is er niets fout met het speelgoed en zegt de opgenomen stem wel degelijk ’stop.’
1 2

Terug naar de inhoud