2007-04-11: Gemeentebestuur kweekt Mega-zonnebloemen - Gemeente Jurgensland

Lokale Jurgenstijd
Ga naar de inhoud

2007-04-11: Gemeentebestuur kweekt Mega-zonnebloemen

nieuwsarchief
Nadat een aantal jaren geleden het zaaien van zonnepitten rond het Jurgensmuurtje letterlijk op niets was uitgelopen, kunnen Burgemeester B. en Wethouder F. nu vol trots laten weten dat zij een genetisch gemanipuleerde Zonnebloem hebben gekweekt die maar liefst 12 meter hoog kan worden.

In het diepste geheim zijn al proeven genomen en volgens ingewijden zijn de resultaten "schrikbarend".

Wild woekerende reuze planten die de lichtinval bij buren flink reduceren en het kan dan ook niet lang meer duren of de Rijdende Rechter zal in Jurgensland gesignaleerd worden.

Blijkbaar denken B&W van Jurgensland hier geheel anders over want Wethouder F. en Burgemeester B. laten enthousiast weten één dezer dagen met pas opgekweekte kleine zonnebloemplantjes richting Jurgensmuurtje te gaan om ze daar uit te planten en de komende weken het resultaat nauwlettend te gaan aanschouwen.
Terug naar de inhoud